Româncele, cele mai căutate prostituate în bordelurile din Elveţia

Româncele lipsite de inhibiţii şi dornice de câştiguri financiare impresionante şi-au găsit un nou cuib în inima Europei. Spania, Italia şi Germania sunt de domeniul trecutului, căci româncele au ajuns să fie cele mai dorite şi mai des întâlnite prostituate de lux din bordelurile din Elveţia. Crimele din ultima vreme le-au îngrozit, însă.

03 oct. 2014, 07:43
Româncele, cele mai căutate prostituate în bordelurile din Elveţia

70% dintre prostituatele din Elveţia sunt românce„, a declarat Natalia, o bucureşteancă de 19 ani care s-a angajat recent la bordelul Club Dream din Ţara Cantoanelor, potrivit libertatea.ro. „Câştigăm între 5.500 şi 15.000 de euro pe lună. Venim aici doar câteva luni pe an„, a mai spus Natalia.

Însă riscurile celei mai vechi meserii din lume nu sunt deloc de neglijat, prostituatele fiind deseori descoperite în faţa violenţei. Nu rareori goana după plăcere se sfârşeşte în durere. Elveţia a fost zguduită recent de cazul unei poloneze care lucra la un bordel din Elveţia şi care a fost găsită moartă. Poliţia a arătat că Justine (25 de ani) fusese strangulată de clientul ei, un bancher pasionat de sexul cu prostituate. Oribila crimă le-a făcut pe româncele care lucrează în bordelurile din Ţara Cantoanelor să se teamă pentru viaţa lor.

CITEŞTE ŞI: Dragostea l-a costat scump: Un belgian, ţepuit de o prostituată româncă cu un sfert de milion de euro