ROMANIA DANSEAZĂ: Connect-R, cu ochii în lacrimi. Şi-a revenit la „dansul care te îndemnă la păcate” VIDEO

ROMANIA DANSEAZĂ: Semifinalele show-ului programează o ediţie în care cei mai talentaţi concurenţi se vor duela pentru un loc în marea finală

RomaniaTV.net
24 apr. 2014, 09:59

ROMANIA DANSEAZĂ:  La unul dintre dueluri, Connect-R nu s-a putut abţine şi a izbucnit în plâns, la sfârşitul unui moment de dans contemporan a doi îndrăgostiţi ce se iubesc şi în afara scenei de dans: Se vede în coregrafia voastră că vă iubiţi. Este foarte greu să-mi găsesc cuvintele pentru că sunteţi extrem de emoţionanţi. Ceea ce aţi făcut voi se numeşte dragoste transpusă în dans, mărturiseşte Connect-R, conform unui comunicat remis redacţiei Replica. La momentul jurizării, artistul şi-a declarat nemulţumirea faţă de faptul că trebuie să aleagă o singură pereche din cele două, care să ajungă în finală: În momentul ăsta nu-mi mai doresc să fiu aici, la masa juriului, pentru că simt că fac un păcat. Îmi este aproape imposibil să aleg, a afirmat Connect-R.

ROMANIA DANSEAZĂ: VEZI ŞI Dansul care te îndeamnă la păcate VIDEO

 Sorina ştie meserie şi suntem convinşi că ar face un ciubuc extraordinar într-un club de specialitate. Mişcările ei provocatoare ne-au plăcut ochiului, recunoaştem, dar n-au fost primite tocmai bine de juriu.

Connect-R n-a văzut dansul, Monica nu s-a pliat pe stil, în timp ce singurul care a apreciat momentul a fost CRBL. Eh, noi ne-am bucurat că Sorina ne-a făcut o vizită şi o aşteptăm, de fiecare dată, cu braţele laaaarg deschise. Dacă pe lângă show-ul sexy mai punem şi ceva paşi de dans, sigur dăm lovitura sezonul viitor!