ROMANIA – ELVETIA. Iordănescu, NERVOS din cauza lui ALIBEC

ROMANIA - ELVETIA. Anghel Iordănescu s-a prezentat la conferinţa de presă dinaintea meciului ROMANIA - ELVETIA alături de Claudiu Keşeru, Alexandru Chipciu şi Cristian Săpunaru. Meciul ROMANIA - ELVETIA se joacă, miercuri, de la ora 19:00, LIVE VIDEO la PRO TV şi DOLCE SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

14 iun. 2016, 16:39
ROMANIA – ELVETIA. Iordănescu, NERVOS din cauza lui ALIBEC

ROMANIA – ELVETIA. Anghel Iordănescu crede că România va avea un meci dificil cu Elveţia. „După meciul cu Franţa principala noastră ocupaţie a fost recuperarea mentală. Cu Franţa ne-am creat oportunităţi de a marca, dar a trebuit să ne recunoaştem învinşi. Atmosfera în cadrul echipei noastre e bună. E o atmosferă de lucru. Ne aşteaptă o echipă valoroasă. Elveţia e o echipă experimentată, dacă nu mă înşel din 2004 a participat la toate turneele finale. Sper ca băieţii să repete jocul bun cu Franţa. Obiectivul FRF e ieşirea din grupe. Îmi dă speranţe faptul că am bătut Georgia în amical, o formaţie care a bătut Spania”, a spus Anghel Iordănescu înainte de meciul ROMANIA – ELVETIA, care va fi LIVE VIDEO la PRO TV şi DOLCE SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

ROMANIA – ELVETIA, echipele porbabile:

ROMANIA: Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, D. Grigore, Raţ (St. Filip) – Pintilii, Hoban (N. Stanciu) – Torje, N. Stanciu (Chipciu), B. Stancu – Keşeru.

ELVETIA: Sommer – Lichtsteiner, Schaer, Djourou, Rodriguez – Behrami, G. Xhaka – Dzemaili, Shaqiri, Seferovic, Mehmedi.

ROMANIA ELVETIA (ora 19:00) LIVE VIDEO ONLINE PRO TV LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT

ROMANIA – ELVETIA este LIVE VIDEO AICI şi AICI.

ROMANIA – ELVETIA. În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, selecţionerul României s-a arătat deranjat de întrebarea unuia dintre jurnalişti, legată de subiectul Denis Alibec şi despre o presupusă relaţie tensionată cu secunzii. Iordănescu s-a supărat și a ripostat. „Atmosfera din cadrul lotului e foarte bună. Eu nu-l apăr pe Alibec. E foarte greu să ştiu ce a făcut el. Niciunul dintre secunzi nu mi-a spus că Alibec ar fi fost la cabină sau că ar fi fumat”, a spus Anghel Iordănescu.

ROMANIA – ELVETIA. Meciul ROMANIA – ELVETIA se joacă, miercuri, de la ora 19:00, LIVE VIDEO la PRO TV şi DOLCE SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.