ROMÂNIA-FINLANDA, preţul biletelor este foarte mic. Sunt trei modalităţi în care pot fi achiziţionate

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susţinut marţi o conferinţă de presă în care a vorbit despre vânzarea biletelor la meciul România - Finlanda, programat pentru ziua de joi, 8 octombrie, de la ora 21.45.

06 oct. 2015, 08:15
ROMÂNIA-FINLANDA, preţul biletelor este foarte mic. Sunt trei modalităţi în care pot fi achiziţionate

Răzvan Burleanu a explicat că există trei modalităţi prin care fanii naţionalei vor putea achiziţiona biletele pentru partida de joi, cu Finlanda, din preliminariile Euro 2016.

Citeşte şi ROMANIA FINLANDA se va disputa cu SPECTATORI. FRF a câştigat recursul la UEFA

Modalităţi de achizionare a biletelor:

1. Cele virtuale care au fost deja achiziţionate de fanii care s-au înscris pe aplicaţia FRF vor putea fi preschimbate în bilete reale;

2. Online, pe bilete.frf.ro, începând de azi, marţi, 6 octombrie, de la ora 11:00;

3. La casele de bilete de la Arena Naţională şi în 500 de puncte Inmedio şi Germanos, începând de azi, marţi, 6 octombrie, de la ora 14:00. Casa de bilete din Bulevardul Basarabia va fi deschisă non-stop!

Preţul unic al unui bilet va fi de 20 de lei.

Toţi cei care şi-au achiziţionat bilete virtuale la meciul cu Finlanda vor beneficia de bilete gratuite la meci. Până mâine la ora 11:00, fiecare deţinător de bilet virtual îl poate preschimba în bilet real. Vom avea un preţ unic de 20 de lei, pentru biletele care se vor vinde la meciul cu Finlanda. Biletele vor fi puse în vânzare pe bilete.frf.ro, azi, la ora 11:00. Va fi varianta de bilet care îţi permite să îl tipăreşti acasă (eTickets).

De la ora 14:00 se deschid casele de bilete de la Arena Naţională şi peste 500 de puncte în ţară, în Inmedio şi Germanos. Casa de bilete din Bulevardul Basarabia va fi deschisă non-stop! Aşteptăm un stadion plin. Toate cele 3 inele vor fi deschise„, a anunţat marţi Răzvan Burleanu.