ROMANIA – GRECIA. Bogdan Lobonţ: Calificarea la baraj nu înseamnă nimic

Bogdan Lobonţ, portarul Romei, convocat pentru "dubla" România - Grecia, contând pentru barajul CM 2014, a declarat că o performaţă reală a tricolorilor o reprezintă calificarea la Cupa Mondială din Brazilia.

04 nov. 2013, 11:32
ROMANIA – GRECIA. Bogdan Lobonţ: Calificarea la baraj nu înseamnă nimic

Mai sunt mai puţin de două săptămâni până la barajul Grecia – România, de calificare la CM 2014 şi de la un moment la altul selecţionerul Victor Piţurcă este aşteptat să definitiveze lista jucătorilor convocaţi pentru această importantă dispută.

Citeşte şi ROMANIA-GRECIA: Declaraţie revoltătoare a grecilor

Unul dintre stranierii care au primit telegrame de principiu pentru „dubla” cu elenii este portarul Bogdan Lobonţ, de la AS Roma, ales în detrimentul goalkeeper-ului lui Manchester City, Costel Pantilimon. Intervievat de Dolce Sport, Lobonţ a vorbit atât despre apropiatele meciuri ale naţionalei, cât şi despre startul excelent de sezon al echipei sale de club.

Trebuie să privim cu optimism barajul, chiar dacă Grecia are prima şansă. România era outsider la tragerea la sorţi şi, indiferent cu cine am fi picat, plecam cu şansa a doua. Trebuie să profităm de fiecare ocazie, de fiecare şansă de a înscrie. Calificarea la baraj nu e cine ştie ce performanţă, nu înseamnă nimic. Performanţa mare ar fi ca echipa naţională să se califice la Cupa Mondială. În acea perioadă de două săptămâni trebuie să lăsăm la o parte toate polemicile şi să susţinem cu toţii naţionala„, a spus Lobonţ despre meciurile naţionalei.

Citeşte şi Piţurcă are probleme conjugale înainte de GRECIA-ROMANIA

Reprezentativa României va juca barajul cu Grecia pe 15 noiembrie, la Atena, iar returul se va juca pe 19 noiembrie, la Bucureşti.

Citeşte şi Gigel Bucur are poftă de gol înainte de barajul cu Grecia. A marcat de două ori pentru Kuban VIDEO