ROMÂNIA-GRECIA: Declaraţie ŞOCANTĂ înainte de barajul CM 2014

ROMÂNIA-GRECIA: "Important este să tragem la portă, în tur nu am făcut asta. Poate greşeşte portarul sau poate face infarct, cine ştie, trebuie să încercăm. Altfel nu putem da gol", a spus Gheorghe Mulţescu la DigiSport.

19 nov. 2013, 18:33
ROMÂNIA-GRECIA: Declaraţie ŞOCANTĂ înainte de barajul CM 2014

ROMÂNIA-GRECIA:  România întâlneşte naţionala Greciei în această seară şi are nevoie de o victorie cu 2-0 pentru a se califica la Mondiale.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Gigi Mulţescu, ştie cum poate învinge România. Tehnicianul crede că tricolorii ar trebui să şuteze mai mult la poartă. „Important este să tragem la portă, în tur nu am făcut asta. Poate greşeşte portarul sau poate face infarct, cine ştie, trebuie să încercăm. Altfel nu putem da gol”, a spus Gheorghe Mulţescu la DigiSport.

Fostul mare internaţional Dan Petrescu intră în categoria optimiştilor şi susţine că România poate avea 2-0 după 45 de minute, profitând de vârsta înaintată a mai multor jucători greci: „Nu văd de ce nu am avea 2-0 de la pauză. Grecii sunt experimentaţi, dar au o vîrstă. Nu ştiu dacă pot rezista la încă un meci tare, iar noi suntem tineri şi proaspeţi. Atmosfera va fi incredibilă cu 50.000 de suporteri în tribune şi 12 contra 11 putem marca repede şi apoi să avem 2-0 pînă în minutul 45. Chiar cred foarte mult în acest rezultat”, a declarat fostul internaţional la televiziunea sportro. Petrescu a vorbit şi despre arbitraj: „Sper că acum avem şi un arbitraj bun, poate 10% pentru noi. În tur am fost dezavantajaţi”, a mai explicat tehnicianul lui Dinamo Moscova. 

Optimist este şi rebelul Adrian Mutu: „Vom bate cu 3-0, Marica va reuşi o dublă, Maxim va da şi el un gol. Sigur, e un dezavantaj greu de recuperat, dar, cu un public formidabil în spate, putem reveni. Dacă primim însă un gol, lucrurile sînt încheiate!”.