România, în topul destinaţiilor turistice pentru anul 2016

România a fost inclusă în topul destinaţiilor turistice pentru anul 2016. Clasamentul, în care ţara noastră ocupă a şasea poziţie, a fost realizat de un celebru site internaţional de călătorii.

04 ian. 2016, 07:43
România, în topul destinaţiilor turistice pentru anul 2016

Lumea descoperă minunile României. Astfel încep jurnaliştii de la Rough Guides descrierea ţării noastre. De la oraşe medievale multicolore, la pădurile din Carpaţi, dar şi la viaţa de noapte excelentă din Bucureşti, turiştii sunt îndemnaţi să încerce toate experienţele pe care le poate oferi România.

Din punct de vedere geografic, România este perfectă pentru itinerarii turistice, scriu cei de la Rough Guides. Drumurile şerpuite îi duc pe amatorii de aventuri prin sălbăticie, către oraşe istorice sau castele misterioase.

Arhitectura impresionantă, istoria fascinantă, dar şi ocazia de a vedea urşi sau lupi în sălbăticie sunt doar câteva dintre motivele pentru care România se află în topul destinaţiilor turistice pentru acest an. În clasament mai sunt incluse Nepalul, Columbia, Cuba, dar şi Nepalul, Iordania şi Albania.

Citeşte şi România, în topul CNN al destinaţiilor din 2016. Vezi cele mai atractive zone turistice