ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI

ROMANIA - IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania - Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI. Anghel Iordănescu, consideră că meciul ROMANIA - IRLANDA DE NORD, programat, vineri, pe Arena Naţională din Bucureşti, în preliminariile EURO 2016, este "cel mai important meci al anului" pentru tricolori şi un adevărat derby al Grupei F. TVR transmite LIVE VIDEO, de la ora 21:45, meciul ROMANIA - IRLANDA DE NORD.

13 nov. 2014, 09:33
ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI. „Pentru întreaga noastră echipă naţională, jucători, conducători şi antrenori, este cel mai important meci al anului. Din punctul meu de vedere, consider că victoria echipei naţionale în jocul de mâine ne-ar ajuta să facem un pas uriaş în a rezolva ecuaţia calificării şi a avea garanţia că suntem între primele două echipe calificate. Este într-adevăr un derby”, a declarat Anghel Iordănescu înaintea meciului ROMANIA – IRLANDA DE NORD.

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI. „Am mai spus-o, repet, fără să anticipeze cineva la startul acestor preliminarii, nimeni nu-şi imagina că Irlanda de Nord va fi echipa care domină până în acest moment grupa, prin numărul de puncte. Este echipa surpriză a acestei competiţii”, a adăugat Anghel Iordănescu.

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI.. Iordănescu a dezvăluit că toţi componenţii naţionalei României sunt preocupaţi de jocul cu nord-irlandezii, la care speră să obţină un rezultat cât mai bun, care să-i apropie şi mai mult de calificarea la turneul final din Franţa.

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI. „În ceea ce ne priveşte pe noi, am observat că băieţii au deja preocupări în legătură cu acest meci. Le-am cerut în mod special să se concentreze, să se pregătească mental şi am observat că sunt preocupaţi de acest lucru, chiar de la antrenamentul de după-amiază. Îmi doresc şi sper să reuşesc să-i fac pe băieţi să înţeleagă că acest meci nu este dinainte câştigat, suntem extrem de lucizi, nu va fi deloc de uşor. Ei trebuie să înţeleagă că un meci durează 90 de minute, iar noi trebuie să ne jucăm şansa până la capăt. Un meci se câştigă dacă eşti inteligent în joc, dacă ştii să-ţi valorifici calităţile, dacă eşti generos în joc. Trebuie să avem siguranţă maximă în apărare, la nivelul ăsta este foarte important să nu primeşti gol”, a explicat selecţionerul.

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI. Anghel Iordănescu a făcut cu această ocazie un apel către suporterii, să vină în număr cât mai mare, vineri seara, pe Arena Naţională, pentru a susţine echipa naţională la meciul ROMANIA – IRLANDA DE NORD: „Cred că este foarte important pentru jucătorii echipei naţionale, pentru mine personal, prezenţa în număr mare a suporterilor echipei naţionale. Mai mult decât oricând în ultimii ani, avem nevoie de suporterii echipei naţionale. Nu ţin minte ca la ultimele meciuri ale echipei naţionale, selecţionata ţării noastre să fii pierdut atunci când stadionul a fost plin şi când suporterii au fost alături de noi şi ne-au susţinut aşa cum numai ei ştiu să o facă”.

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI. Selecţionerul României a dezvăluit că are conturată în proporţie de „98-99 la sută” componenţa echipei pentru partida cu Irlanda de Nord. „În linii mari, am conturat echipa de start, dar mai am una sau două poziţii de care nu sunt încă sută la sută convins. Sincer vă spun, nu am dormit azi noapte pentru a găsi cel mai bun unsprezece”, a spus Iordănescu.

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI. „Sunt foarte multe de pus la punct atunci când iei o echipă de la zero. Sunt multe lucruri de schimbat, dar aşa cum am anunţat, nu intenţionez să o fac brusc, aceste lucruri vor veni pe parcurs”, a adăugat Anghel Iordănescu.

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI. Meciul ROMANIA – IRLANDA DE NORD, din Grupa F, este programat, vineri, pe Arena Naţională din Bucureşti, în preliminariile EURO 2016. TVR transmite LIVE VIDEO, de la ora 21:45, meciul ROMANIA – IRLANDA DE NORD.