Florin Busuioc va prezenta o nouă emisiune la Pro TV: „România, jos pălăria!”

Pro TV va difuza din toamnă "România, jos pălăria!", o emisiune-concurs prezentată de Florin Busuioc, în care mai multe vedete vor participa la probe de cultură generală, având ca temă România. Actorii Tania Popa şi Cătălin Neamţuvor fi căpitani de echipă.

14 aug. 2017, 10:50
Florin Busuioc va prezenta o nouă emisiune la Pro TV: „România, jos pălăria!”

„România, jos pălăria!” este un show despre celebrarea cu nostalgie, dar în acelaşi timp cu umor şi auto-ironie a evenimentelor şi oamenilor, care au pus amprenta puternic pe ţara noastră, informează Pro TV.

Emisiunea este un concurs pe echipe de vedete, care vor trebui să treacă prin probe amuzante de cultură generală, toate având ca temă România. Fie că este vorba despre geografie, istorie, cultură urbană, muzicală sau cinematografică, concurenţii vor trebui să dea răspunsurile corecte pentru a câştiga cât mai multe puncte şi a ajunge în runda finală.

”Fac parte din numărul mare de oameni care iubesc cu patimă ţara asta, pentru că în pofida tuturor ciudăţeniilor, apucăturilor sau derapajelor pe care le-am avut în istorie, suntem o ţară jos pălăria! Iată că această emisiune vine într-un moment în care chiar avem nevoie să ne aduce aminte de tot ce e valoros, emoţionant, de tot ce merită să fie luat în râs pentru că suntem o naţie cu bune şi cu rele, dar mai ales cu lucruri senzaţionale!”, a spus Florin Busuioc.

Tania Popa şi Cătălin Neamţu, maeştri ai improvizaţiei, comediei şi divertismentului, sunt pregătiti să lupte alături de echipele lor.

”Faptul că vin din Republica Moldova o să mă facă şi mai încrâncenată să studiez, să caut, să cunosc şi mai multe despre România. În fiecare emisiune voi avea ceva nou de învăţat. Este multă distracţie, amuzament, umor şi cel mai important, ceea ce îi place românului: cultură generală!”, a spus Tania Popa.

”Este o emisiune curată, cu multă energie pozitivă la care se pot uita toate categoriile de vârstă. (…) Tania este o parteneră foarte bună, este permanent conectată şi construim împreună. Avem unelte comune pentru că am jucat 10 ani împreună pe aceeaşi scenă în spectacole de improvizaţie. Busu este cel care ne dă timpul precis, nu cel probabil, şi menţine un echilibru între cele două echipe. Sunt onorat că lucrăm împreună”, a spus, la rândul lui, Cătălin Neamţu.