ROMANIA LIECHTENSTEIN. Interes enorm pentru meciul calificării la Euro 2019. Câte bilete s-au vândut

ROMANIA LIECHTENSTEIN. Echipa naţională U21 a României va juca, marţi, de la ora 21:00, la Ploieşti, meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2019, cu Liechtenstein, ultima clasată în grupă. "Tricolorii" au nevoie de un egal pentru a câştiga, oficial, grupa de calificare.

15 oct. 2018, 14:31
ROMANIA LIECHTENSTEIN. Interes enorm pentru meciul calificării la Euro 2019. Câte bilete s-au vândut

ROMANIA LIECHTENSTEIN. Pentru întâlnirea de marți cu Liechtenstein, 16 octombrie, de la ora 21:00, de pe Stadionul „Ilie Oană”, s-au vândut deja 6.000 de bilete, preţ, 10 lei intrarea generală. Tichetele sunt disponibile începând de luni, 15 octombrie, și la casieriile stadionului, conform următorului program:

– luni, 15 octombrie, între orele 12-19

– marți, 16 octombrie, începând cu ora 12 până la startul partidei

ROMANIA LIECHTENSTEIN. Până la această oră toate tichetele de la tribuna I au fost epuizate, dar și o bună parte din biletele disponibile la tribuna a doua a Stadionului „Ilie Oană” din Ploieşti.

ROMANIA LIECHTENSTEIN.  Pentru cei care vor să-și achiziționeze bilete online, acestea sunt disponibile pe site-urile bilete.frf.roși pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele titularului va fi inscripționat pe toate).

ROMANIA LIECHTENSTEIN. Tichetele sunt disponibile numai prin opțiunea Print-at-home, prin care suporterii își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).