România nu a marcat nici luni în poarta Danemarcei. Tricolorii au fost învinşi de danezi cu 0-2 VIDEO

Selecţionata Under 21 a României a fost învinsă, luni, la Marbella Football Center, de reprezentativa similară a Danemarcei, scor 2-0, într-un meci amical.

27 mart. 2017, 13:47
România nu a marcat nici luni în poarta Danemarcei. Tricolorii au fost învinşi de danezi cu 0-2 VIDEO

Luni, 27 martie 2017, la Marbella Football Center, în Spania, tricolorii U21 au disputat un amical împotriva reprezentativei similare a Danemarcei. Nordicii s-au impus cu 2-0.

Meciul a început cu nordicii la conducerea jocului, iar în minutul 13 Danemarca a deschis scorul cu o lovitură de cap bine plasată din 8 metri. După trei minute, Răducanu și-a încercat și el norocul prin același procedeu, însă mingea a trecut alături. Cabuz a avut o intervenție bună, iar apoi Hagi putea marca, dacă șutul său cu stângul de la 20 de metri nu s-ar fi dus puțin peste poartă. Pe final, Cabuz a mai avut o intervenție salvatoare, iar la cabine s-a intrat cu 1-0 pentru Danemarca.

Citeşte şi Christoph Daum: Totul este posibil în continuare dacă ne uităm la clasament

În repriza secundă, Daniel Isăilă a schimbat, iar echipa a început să arate mai bine. Cicâldău putea egala, după o acțiune frumoasă, dar șutul său la colțul lung s-a dus puțin pe lângă poartă. Tot el l-a găsit bine pe Coman în careu, acesta a driblat un adversar și a trimis puternic la poartă, dar portarul advers s-a opus. În goana după egalare, cu 5 minute înainte de final, danezii ne-au surprins pe contraatac și au mai punctat o dată, câștigând astfel cu 2-0.

România: 12. Cătălin Cabuz (23. Arpad Tordai, 46) – 22. Tiberiu Căpușă, 2. Alex Pașcanu, 5. Virgil Ghiță, 3. Andrei Radu – 16. Dragoș Nedelcu (Cpt) (20. Vlad Dragomir, 57), 21. Marco Dulca (6. Paul Iacob, 74) – 24. Andrei Ciobanu (7. Florinel Coman, 61), 10. Ianis Hagi (25. Alexandru Cicâldău, 46), 14. Olimpiu Moruțan (11. Mihai Dobre, 61) – 18. Robert Răducanu (9. Ad. Petre, 46). Selecționer: Daniel Isăilă.

Vineri seara, tot la Marbella Football Center, reprezentativa U21 a pierdut amicalul cu selecționata similară a Rusiei, scor 1-5. Reușita noastră i-a aparținut lui Virgil Ghiță.