ROMANIA POLONIA. Program prelungit la METROU cu ocazia meciului ROMANIA – POLONIA

ROMANIA POLONIA. La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, Metrorex vine în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal ROMANIA - POLONIA, care se va desfăşura pe Arena Naţională şi anunţă că vineri, 11 noiembrie 2016, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu o oră și jumătate.

10 nov. 2016, 12:08
ROMANIA POLONIA. Program prelungit la METROU cu ocazia meciului ROMANIA – POLONIA

ROMANIA POLONIA. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistralele 1, 2 şi 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie va fi de maxim 10-12 minute.

ROMANIA POLONIA. In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie, din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice la meciul ROMANIA – POLONIA, in sensul restrictionarii si fluidizarii traficului, pe arterele din jurul stadionului.

ROMANIA POLONIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. Unde şi de la ce oră vezi meciul ROMANIA – POLONIA

ROMANIA POLONIA. Astfel, traficul rutier va fi restrictionat ci opcazia meciului ROMANIA – POLONIA, gradual, de la ora 17:00, pana la defluirea totala a spectatorilor, dupa cum urmeaza: Str. Sergent Vasile Serbanica, intre Bd. Basarabia si zona de acces Arena Nationala.Pe str. Maior Coravu, pe str. Tony Bulandra, pe strazile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Vatra Luminoasa si invers, precum si pe strazile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Arhitect Harjeu (str. Arhitect Gheorghe Sterian, pe cele doua bretele care acced spre strada Maior Coravu).

ROMANIA POLONIA. Incepand cu data de 10.11.2016 orele 16.00 se va restrictiona parcarea autovehiculelor pe str. Vatra Luminoasa, pe Bd. Pierre de Coubertin, pe str. Tony Bulandra precum si pe Bd. Basarabia, stanga / dreapta fata de accesul in Complexul Arena Nationala, cu ocazia meciului ROMANIA – POLONIA.

ROMANIA POLONIA. Arbitru DE TOP delegat de UEFA la meciul ROMANIA – POLONIA

ROMANIA POLONIA. Mijloacele R.A.T.B. care circula pe Str. Vatra Luminoasa si au capat de linie in rondul de pe Bd. Pierre de Coubertin, vor fi deviate în ziua meciului ROMANIA – POLONIA pe Str. Tony Bulandra, avand capat de linie la Depoul Vatra Luminoasa. Restrictiile de circulatie vor fi mentinute pana la defluirea totala a spectatorilor care vor participa la partida ROMANIA – POLONIA.

ROMANIA POLONIA. Rute ocolitoare: Sos. Mihai Bravu – Sos. Iancului – Sos. Pantelimon; Bd. Unirii – Bd. Decebal – Sos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia.

ROMANIA POLONIA. Obligaţiile spectatorilor:

– Să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine.
– Să prezinte, la intrarea în arenă, documentele de acces şi – după caz – actele de identitate; la solicitarea forţelor de ordine/stewarzilor, sunt obligaţi să prezinte materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.
– Să nu cumpere bilete în scop de revânzare şi să nu le vândă la suprapreţ.
– Să nu introducă în incinta Arenei Naţionale niciun fel de inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afişe sau alte suporturi care conţin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte; sunt permise doar steagurile naţionale ale celor două ţări arborate pe suport din material plastic;
– Să nu introducă şi să nu afişeze insemne, să nu scandeze sloganuri cu caracter politic.
– Să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor; refuzul de a fi controlat atrage după sine interdicţia de a intra în Arena Naţională la meciul respectiv.
– Să nu pătrundă în incinta Arenei Naţionale sub influenţa drogurilor şi a substanţelor psihotrope, în stare vădită de beţie, să nu introducă şi să nu consume în stadion băuturi alcoolice;
– Să ocupe locul înscris pe bilet.
– Să nu fumeze în spaţiul tribunelor; interdicţia este valabilă şi pentru persoanele care folosesc ţigara electronică. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate de pe terasamentul exterior al Tribunei Est şi al Peluzelor Nord şi Sud, în zonele turnichetelor.
– Să nu escaladeze parapetul din beton care delimitează suprafaţa de joc, gardurile interioare de separare a sectoarelor şi să nu se caţere pe balustrada care delimitează spaţiul de joc de tribună.
– Să nu arunce asupra spectatorilor, oficialilor, jucătorilor, forţelor de ordine sau în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.
– Să nu săvârşească fapte, acte sau gesturi obscene, să nu profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi alte ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora; să nu scandeze refrene injurioase sau defăimătoare.
– Să nu ameninţe cu acte de violenţă forţele de ordine.
– Să nu deţină artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.
– Să nu introducă nici un fel de recipient pentru lichide, confecţionat din material plastic, sticlă sau similare (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc).
– Să nu provoace şi să nu participe la scandal sau la acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice, să nu scandeze injurii, expresii jignitoare ori vulgare la adresa celorlalţi spectatori, a oficialilor sau a jucătorilor.
– Să nu se implice în nici un fel de discriminare de rasă, etnică sau religioasă, să nu promoveze în nicio formă persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii ori adepte ale ideologiei fasciste.
– Să nu folosească dispozitive cu laser
– Să nu îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenţia de a împiedica identificarea.
– Să nu scrie, să nu deseneze pe pereţii sau pe gardurile stadionului, să nu dezlipească, să nu distrugă reclamele, anunţurile sau afişele expuse, să nu deterioreze, să nu ridice sau să nu mute semnele sau indicatoare amplasate de organizator.
– Să nu distrugă ori să nu degradeze scaunele, balustradele sau alte elemente de mobilier.
– Să nu aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc (briceaguri, bile etc.) şi nici obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (umbrele, suporturi pentru steaguri confecţionate din orice alt material exceptând plasticul, căşti moto, huse pentru aparatura electronică etc.)
– Să nu distrugă, să nu degradeze scaunele sau alte elemente de mobilier.
– Să nu staţioneze pe scări, pe căile de acces sau în dreptul căilor de evacuare.
– Să părăsească imediat stadionul în cazul măsurii de evacuare impusă de forţele de ordine.

ROMANIA POLONIA. În plus faţă de cele menţionate anterior, sunt interzise în Arena Naţională următoarele:

– tricouri sau alte elemente de vestimentaţie inscripţionate cu litere, cuvinte, texte, simboluri sau imagini care – în opinia organizatorului – au conţinut obscen, discriminatoriu sau provocator, care incită la denigrarea ţării, la xenofobie, la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, ori ale căror subînţelesuri duc spre aceleaşi fapte interzise şi înscrise în textul de mai sus.
– arme, muniţii, torţe, materiale explozive, incendiare sau fumigene.
– dipozitive de şocuri electrice.
– orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene, sau substanţe incendiare.
– cuţite, şişuri ori alte obiecte confecţionate special să taie sau să rănească.
– aparate foto şi camere de filmat profesionale.
– umbrele.
– vuvuzela.
– tobe cu ambele feţe închise; sunt permise numai tobele cu o singură faţă. Portavocile şi staţiile de amplificare sunt interzise.
– animale de companie.

ROMANIA POLONIA. Meciul ROMANIA – POLONIA se joaca, vineri, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. TVR va transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM partida ROMANIA POLONIA.