România riscă să joace fără spectatori meciul cu Danemarca

România riscă să joace meciul cu Danemarca fără spectactori. FRF a fost amendată după incidentele de la Eravan şi se află sub stricta supravegheere a UEFA.

07 nov. 2016, 06:43
România riscă să joace fără spectatori meciul cu Danemarca

UEFA va monitoriza meciul România – Polonia, la care fanii prezenţi în tribune trebuie să fie foarte atenţi şi să nu atragă o sancţiune drastică.

Înaintea partidei cu Armenia, suporterii români au încercat să agaţe bannere şi steaguri pe garduri, însă au fost opriţi de forţele de ordine. Apoi românii au început să scandeze împotriva FIFA şi UEFA şii au aprins torţe şi fumigene.

Astfel, dacă spectatorii care vor fi prezenţi vineri, 11 noiembrie, pe Arena Naţională la meciul cu Polonia trebuie să se comporte exemplar pentru a nu avea porţile închise la confruntare cu Danemarca din martie 2017.

„Dincolo de scorul partidei, mi-e frică de aceste incidente la meciul cu Polonia. Până acum, n-a fost niciun meci al echipei naţionale, fără ca nişte oameni care spun că susţin echipa, să nu provoace pagube financiare Federaţiei. Nu cred că a fost un meci fără amendă de 15 sau 20 de mii de euro. Noi suntem în situaţia în care putem fi suspendaţi, trebuia să jucăm cu Finlanda cu porţile închise, am amânat această decizie, dar suntem în vizorul UEFA. Chiar n-aş vrea ca meciul cu Danemarca să se joace fără spectatori”, a declarat Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.