ROMANIA RUSIA HANDBAL FEMININ. Bianca Bazaliu o va înlocui pe Cristina Neagu

ROMANIA RUSIA HANDBAL FEMININ. Bianca Bazaliu, interul stânga de la CSM Bucureşti, a fost chemată de urgenţă să o înlocuiască pe Cristina Neagu, accidentată, miercuri, în timpul meciului cu Ungaria. ROMANIA - RUSIA, prima semifinală de la CAMPIONATUL EUROPEAN de HANDBAL FEMININ, se joacă, vineri, la Paris, de la ora 18:30, în direct la TVR.

13 dec. 2018, 14:13
ROMANIA RUSIA HANDBAL FEMININ. Bianca Bazaliu o va înlocui pe Cristina Neagu

ROMANIA RUSIA HANDBAL FEMININ. Bianca Bazaliu nu a fost inclusă în lotul României, drept al doilea inter stânga al naţionalei, deşi s-a aflat în lotul lărgit. În locul ei a fost preferată Gabriela Perianu, dar până la urmă Bianca Bazaliu ajunge în Franţa.

Prima REACŢIE a jucătoarei maghiare care a accidentat-o pe Cristina Neagu. Ce a spus Szimonetta Planeta

ROMANIA RUSIA HANDBAL FEMININ. „Nu îmi doream să merg în contextul acesta, mai ales că este Cristina Neagu, colega mea de echipă. Deci, clar nu îmi doream să merg în contextul ăsta”, a declarat Bianca Bazaliu.  Întrebată cum a fost când a văzut accidentarea Cristinei Neagu, Bianca Bazaliu a răspuns: „Groaznic. Mi-au dat lacrimile instantaneu, nu mi-a venit să cred. Într-adevăr, vorbeam înainte că îmi doresc ca toate fetele, cel puţin de la echipa mea, să se întoarcă sănătoase. Şi de la echipa României”.

Cristina Neagu, diagnostic groaznic, are ruptură de ligamente. Primele declaraţii ale handbalistei

ROMANIA RUSIA HANDBAL FEMININ. Bianca Bazaliu a efectuat câteva antrenamente cu CSM Bucureşti după încheierea ultimului meci oficial, însă intensitatea nu a fost una de competiţie.  „Am avut câteva antrenamente de handbal într-adevăr, dar suntem câteva jucătoare la antrenament, ce putem să facem?”, a spus Bianca Bazaliu.