România, sub nămeţi. Este COD GALBEN DE NINSORI pentru mai multe judeţe din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis COD GALBEN pentru mai multe judeţe din ţară. Zeci de oameni blocaţi în nămeţi, 14 drumuri naţionale închise, 20 de trenuri anulate, 130 de maşini distruse de copaci - sunt doar câteva dintre cifrele care au marcat ultimele ore. România se confruntă cu cel mai puternic viscol din această iarnă. Şcolile din Bucureşti şi Ilfov vor fi închise mâine.

RomaniaTV.net
17 ian. 2016, 10:14

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis COD GALBEN pentru intervalul 17 ianuarie, ora 18 – 18 ianuarie, ora 18 s-au emis cod galben de ninsori şi vânt. Este COD GALBEN, în intervalul menţionat în estul şi sud-estul ţării, ninsorile vor continua, dar vor fi în diminuare, însă vântul va mai prezenta intensificări cu viteze la rafală de 50…70 km/h, viscolind temporar ninsoarea şi spulberând zăpada depusă anterior.

În următoarele zile, scăderea de temperatură va continua şi va fi accentuată, astfel că vremea va deveni geroasă în cea mai mare parte a ţării.

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme urâtă pentru zilele următoare. Luni şi marţi, vremea va deveni deosebit de rece, chiar geroasă. Şi în a doua parte a saptamanii vremea ramane deosebit de rece.