România TV l-a găsit pe martorul cheie al dublului asasinat din Dâmboviţa. Cu cine vorbea la telefon consilierul, când a fost împuşcat

România TV a găsit martorul-cheie al dublei crime de lângă Târgovişte. Este vorba de bărbatul care vorbea la telefon cu consilierul local Gheoghe Ifrim în timp ce acesta din urmă era împuşcat. Reporterii România TV au reuşit să stea de vorbă chiar cu mama martorului, care este şi rudă cu victima.

RomaniaTV.net
03 dec. 2017, 17:22
România TV l-a găsit pe martorul cheie al dublului asasinat din Dâmboviţa. Cu cine vorbea la telefon consilierul, când a fost împuşcat

Cel care a auzit prin telefon ultimele cuvinte rostite de Ifrim înainte de a fi ucis este chiar naşul acestuia şi locuieşte la câteva străzi de consilierul împuşcat. Mama lui Laurenţiu a povestit reporterului România TV cum a decurs discuţia telefonică anchetată acum de procurori. „Bebe, e cineva aici, pe lotul nostru, care…” Şi atât!”, spune femeia că a apucat să spună Gheorghe Ifrim, înainte să fie împuşcat.

La peste o lună de la dubla crimă din Dâmboviţa circumstanţele tragediei rămân învăluite în mister, deşi anchetatorii au arestat un suspect, pe George Marin, un mecanic de 58 de ani din Târgovişte. În poveste apare şi Sami, un individ misterios care l-a plimbat cu maşina pe presupusul criminal în acea zi. Spune că acesta din urmă voia să-i repare maşina şi i-a cerut să-l ducă la atelier. Susţine că l-a lăsat pe acesta la Nisipuri şi l-a luat după câteva ore, când l-a găsit total schimbat. Sami recunoaşte că l-a denunţat pe criminal de frică să nu fie considerat complicele lui.

Proprietarul curţii în care şi-a amenajat presupusul ucigaş atelierul se află la doar câteva sute de metri de locul în care au fost găsite cele două victime. Bărbatul, fost medic veterinar la DSV Dâmboviţa, îi cunoaşte bine atât pe acesta cât şi pe cel care l-a dus în ziua fatidică la Nisipuri cu maşina. Un apropiat al presupusului ucigaş dar şi al denunţătorului crede că adevăratul criminal este de fapt…denunţătorul.

Cei doi bărbaţi au fost găsiţi în seara zilei de 27 octombrie împuşcaţi mortal pe un câmp din apropierea oraşului Târgovişte. Una dintre victime, Gheorghe Ifrim, era consilier local în comuna dâmboviţeană Răzvad. Celălalt bărbat găsit fără suflare, Ion Neagu, era angajatul lui Ifrim.