România TV: Site unde îi poţi da cu ciocanul în cap lui Victor Ponta, creat de patronul Adevărul

Scandalul la adresa lui Victor Ponta ia amploare. Mogulul de presă Cristian Burci profită de moment şi, cu ajutorul agenţiei sale, a creat un site unde îi poţi da cu ciocanul în cap fostului prim-ministru. Mai mult, câţiva internauţi au creat o petiţie online, prin care cer reangajarea redactorului de la HotNews, pe care îl consideră "un erou". 

03 nov. 2016, 09:28
România TV: Site unde îi poţi da cu ciocanul în cap lui Victor Ponta, creat de patronul Adevărul

Site-ul „spersacrapi.net” este găselniţa lui Cristian Burci, patronul ziarului Adevărul, relatează România TV. Odată intrat pe site, utilizatorul nu are altceva de facăut, decât să-i dea cu ciocanul în cap lui Victor Ponta.

La scurt timp după ce redactorul de la HotNews, care a făcut gafa, a fost concediat, a apărut şi o petiţie online pentru susţinerea lui. „Acest om este un erou pentru noi toţi! A dat glas durerilor unui popor întreg şi nu merită pedepsit astfel. Hotnews, reangajaţi-l!”, scriu de semnatarii petiţiei.

CITEŞTE ŞI: Victor Ponta, despre incidentul Hotnews: Ura generează ură şi intoleranţa generează intoleranţă

În direct la România TV, Victor Ponta a catalogat postarea ca fiind una extremă, generată de prigoana pornită împotriva sa de preşedintele Iohannis.

Sebastian Rotaru, cel care a scris pe contul de Facebook al HotNews „Sper să crăpi, Victor Ponta”, a venit cu explicaţii. „Nu a fost cu intenţie, era doar o părere personală pe care am vrut s-o împărtăşesc pe propriul meu cont. Din greşeală, am încurcat pagina de share şi postarea a apărut pe HotNews. Îmi cer scuze public întregii redacţii”, a scris redactorul, care a fost concediat.