ROMANIA UNGARIA 1-1. Dumitru Dragomir acuză: Parcă eram o echipă de cartier. Tănase, între cei mai slabi

ROMANIA UNGARIA 1-1. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a criticat schimbările făcute de selecționerul Victor Pițurcă în meciul cu Ungaria, dar şi atitudinea unor tricolori.

11 oct. 2014, 19:06
ROMANIA UNGARIA 1-1. Dumitru Dragomir acuză: Parcă eram o echipă de cartier. Tănase, între cei mai slabi

ROMANIA UNGARIA 1-1. Tricolorii au pierdut două puncte importante în campania de calificare la EURO 2016, fiind egalaţi de Ungaria în minutul 82 al unei partide în care nu le-au pus decât rareori probleme apărătorilor adverşi. După partidă, Dumitru Dragomir i-a criticat dur pe jucători şi selecţioner.

Citeşte şi ROMANIA UNGARIA 1-1. Piţurcă este speriat. Declaraţiile selecţionerului după egalul de sâmbătă

„Doi inși au jucat mai binișor și i-a scos pe amândoi. Nu mai știa nimeni să paseze. Parcă eram o echipă de cartier. Cum să-l scoți pe ăla care joacă cel mai bine? Nu se poate să faci schimbările astea. De unde știa că e Sânmărtean obosit? Asta e strategia lui. El poate scoate doi, trei oameni din joc. Tănase a fost în primi trei ca slabi. Îl pui pe Chiricheș când îl ai pe Enache. Ce știe Chiricheș să joace în bandă?

Citeşte şi ROMANIA UNGARIA 1-1. Maghiarii au pedepsit anti-fotbalul lui Piţurcă

Rezultatul e echitabil. N-am fost mai buni decât ungurii. În afară de Sânmărtean mi-a mai plăcut un pic Pintilii. Mi-a mai plăcut și Maxim, chiar dacă a avut multe pauze în joc. Și Raț mi-a plăcut. Încep să nu mai fiu optimist privind calificarea la greșelile care se fac„, a declarat Dumitru Dragomir, la Dolce Sport.

Vezi şi Incidente grave la ROMÂNIA-UNGARIA. Scaune rupte, gaze lacrimogene, suporteri bătuţi