ROMANIA-UNGARIA. Arbitrul de sâmbătă, de la România-Ungaria, a primit ameninţări cu moartea

ROMANIA-UNGARIA. Meciul dintre selecţionatele României şi Ungariei, programat sâmbătă pe Arena Naţională din Capitală (ora 19.00), în cadrul preliminariilor Euro 2016, va fi condus de o brigadă din Scoţia, avându-l la centru pe William Collum.

08 oct. 2014, 10:42
ROMANIA-UNGARIA. Arbitrul de sâmbătă, de la România-Ungaria, a primit ameninţări cu moartea

ROMANIA-UNGARIA. William Collum, arbitrul întâlnirii de sâmbătă, din preliminariile Euro 2016, va fi ajutat la cele două linii de William Conquer şi Graham Chambers, în timp ce asistenţi suplimentari vor fi John Beaton şi Brian Colvin, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Francis Connor.

Collum are 35 de ani, e arbitru internaţional din 2006 şi a condus două meciuri ale echipei CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor: CFR Cluj – AS Roma 1-1, din 8 decembrie 2010, şi CFR Cluj – Galatasaray 1-3, din 7 noiembrie 2012.

Citeşte şi ROMÂNIA-UNGARIA. Piţurcă e nemulţumit: Maxim nu mai e acelaşi, Rusescu nu m-a impresionat cu nimic

Tot în 2012, după un meci în Cupa Ligii Scoţiei, Celtic-Kilmarnock (0-1), Collum a primit prin e-mail amenințări cu moartea, suficient de grave pentru ca poliția să investigheze cazul. În cele din urmă s-a dovedit că amenințările au venit din partea unei eleve de la școala unde Collum era profesor. Arbitrul este cunoscut în lumea fotbalului profesionist ca unul care îi sancţionează drastic pe jucătorii care simulează.

Citeşte şi ROMANIA-UNGARIA. Au explodat preţurile BILETELOR la NEGRU. Vezi CÂT COSTĂ