ROMANIA-UNGARIA. Meci de RISC MAXIM. Huliganii MAGHIARI vor să atace BUCUREŞTIUL

ROMANIA-UNGARIA. Câteva grupuri de huligani unguri sunt pregătite să atace, sâmbătă, centrul Bucureștiului, în zone diferite, scrie un site maghiar.

09 oct. 2014, 18:04
ROMANIA-UNGARIA. Meci de RISC MAXIM. Huliganii MAGHIARI vor să atace BUCUREŞTIUL

ROMANIA-UNGARIA. Conform site-ului maszol.ro, un site maghiar din România, câteva grupuri de huligani unguri sunt pregătite să atace centrul Bucureștiului, în zone diferite. Nu va mai fi la fel ca anul trecut pentru că acum jandarmii români sunt pregătiți și îi așteaptă. Vor fi grupuri de câte 40-50 de oameni, care vor apărea în puncte diferite ale orașului, scrie Fanatik.

ROMANIA-UNGARIA. Anul trecut, ultrașii maghiari din grupul „Mátyás fekete seregének” („Armata neagră”) au provocat numeroase pagube în zona Centrului Vechi al Capitalei.

ROMANIA-UNGARIA. Secretarul general al Federaţiei, Gheorghe Chivorchian, a anunţat că naţionala României riscă sancţiuni dure după meciul cu Ungaria.

ROMANIA-UNGARIA. „Vreau să-i rog pe spectatorii care vin la meci să se abţină de la a scanda cuvinte jignitoare, xenofobe. Avem nevoie de ei şi la meciul cu Irlanda de Nord. Sîntem într-o strictă supraveghere din partea UEFA din cauza a ce s-a întîmplat la meciurile precedente. Va veni la meci un ofiter de securitate special pentru a supraveghea comportamentul galeriei şi a publicului. Din datele pe care le avem, suporterii maghiari vor veni pregătiţi cu lozinci pentru a incita”, a spus Chivorchian la Dolce Sport.