ROMANII AU TALENT 2014: A lăsat juriul mască cu dansul său: „Pentru 2 minute am fost în lumea ta”

ROMÂNII AU TALENT 2014. Un tânăr a primit ocazia de a merge în etapa următoare după ce a impresionat juriul cu dansul său.

28 feb. 2014, 19:29

ROMÂNII AU TALENT 2014. Denis, un băiat foarte talentat, s-a mişcat incredibil pe ritmuri de dubstep şi a primit trei „DA” din partea juraţilor.

Bravo Denis. Mi-a plăcut foarte mult numărul tău. Te aşteptam să vii şi ai venit„, a spus Andra.

Eşti o dovadă vie că atunci când cineva are talent se citeşte în felul în care intră pe scenă, în atitudinea pe care o are. Pentru două minute şi jumătate am uitat că sunt la Românii au Talent şi am fost în lumea ta„, a spus şi Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT 2014. Băieţii din trupa Ad Libitum au ridicat sala în picioare cu vocile lor superbe. Cei trei au primit trei „DA” şi vor merge în etapa următoare.

Andra, pielea de găină. Mihai, pielea de cocoş„, a spus Pavel Bartoş.

Momentul în care nu mai ai ce să spui. Jos pălăria. În acest sezon a revenit pielea de găină„, a spus Andra.

Ediţia a treia, din sezonul 4 „Românii au Talent”, a fost deschisă de Andrei George, un băieţel foarte talentat. Micuţul a recitat o poezie cu patos şi convingere şi astfel a primit din partea juraţilor trei „DA”.

Se poate face spectacol şi doar recitând o poezie„, a spus Andi Moisescu.

Eu îţi mulţumesc. De acum accept poezia în viaţa mea„, a spus şi Mihai Petre.

ROMÂNII AU TALENT 2014. În ediţia de săptămâna trecută, Politmerscaia Anuna a demonstrat ca stapaneste destul de bine dansul la bară, astfel ca niciunul dintre jurati nu a indraznit sa apese butonul X, ca sa o opreasca pe concurenta din ascensiunea ei spre culmile afirmarii.

Potrivit romaniiautalent.protv.ro, din păcate, tânăra nu a reuşit să convingă că momentul prezentat pe scenă are vreo legătură cu spiritul acestei competiţii şi că merită să meargă mai departe.

VEZI VIDEO

În ediţia trecută Andra a fost mai speriată ca niciodată, şi asta din cauza unui concurent care dresează şerpii. Bărbatul s-a folosit de o anaconda uriaşă în numărul său. Când bărbatul s-a apropiat cu şarpele de pupitrul juriului, Andra a fost de-a dreptul îngrozită şi era cât pe ce să leşine.

ROMANII AU TALENT. Prima ediţie a noului sezon al emisiunii „Românii au talent” a fost urmărită de aproape 6 milioane de spectatori în minutul de aur, înregistrat la 22.16, show-ul doborând şi propriul record în ceea ce priveşte cota de piaţă.

Romanii au talent 2014. Prima ediţie a celui de-al patrulea sezon a debutat în forţă vineri. Doi tineri au oferit senzaţii tari pentru fetele din public. Vezi: Scene EROTICE la ROMÂNII AU TALENT. Un concurent şi-a dat CHILOŢII jos în faţa tuturor

„Momentul a fost o dileala totala, pe care in mod normal nu stiu daca as fi apreciat-o. Dar tu m-ai surprins placut, pentru ca ai replica si, pana la urma, canti bine (…) Sunteti placerea mea vinovata sezonul asta”, a fost de parere Mihai Petre.

„Eu nu am nicio indoiala, cred ca avem mare nevoie de ei in spectacolul nostru, raspunsul meu este DA”, a fost verdictul lui Andi Moisescu.

Cei doi băieţi au primit de DA şi merg mai departe în etapa următoare.

ROMANII AU TALENT 2014. Prima ediţie a celui de-al patrulea sezon a debutat în forţă vineri. Un pensionar de 65 de ani a reuşit să îi inducă în eroare pe cei trei juraţi, aceştia nereuşind să ghicească talentul bărbatului. Deşi bătrânul a urcat pe scenă cu mari speranţe, la plecare omul avea lacrimi în ochi. VEZI: Moment JENANT pe scena de la Romanii au talent. Un bătrân a fost UMILIT de juraţi

ROMANII AU TALENT 2014. De asemenea, Andrei Mihnea Cerbu, în vârstă de 11 ani, este un mare talent. Acesta a reuşit să ridice sala în picioare la Românii au Talent.

Eu, cu o chitară în braţe, devin chitarist. Dar drumul spre un chitarist adevărat e lung, foarte lung. Idolul meu e Gary Moore, dar eu vreau să cânt în stilul meu, nu în al lui„, a spus puştiul.

Juraţii au fost fascinaţi de momentul băiatului.

Romulus a fost printre primii concurenţi care a urcat pe scena de la „Romanii au talent”. Vezi şi: ROMANII AU TALENT. Juriul nu a ştiut dacă este femeie sau bărbat: „Doamne ajută, să nu te visez la noapte”

ROMANII AU TALENT 2014: Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor ramane fara cuvinte, în cel de-al 4-lea sezon, cand vor da din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenti candidati la titlul de “cel mai talentat roman”.

ROMANII AU TALENT 2014: În noul sezon, concurentii urmează să dea tot ce pot pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro, dar si premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor avea rolul de a-i alege pe cei mai talentati dintre romani.

ROMANII AU TALENT 2014Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala marca „Romanii au talent”: se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni „biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Marea surpriză făcută de Andi Moisescu: Mergeţi DIRECT ÎN SEMIFINALĂ!