ROMANII AU TALENT 2014: ANDRA părăseşte masa juriului

ROMANII AU TALENT 2014: Vineri continua lupta pentru titlu in cea de-a doua semifinala a competitiei. Inca 12 talente sunt pregatite sa apara live in fata romanilor, intr-un spectacol fara egal.

18 apr. 2014, 06:49
ROMANII AU TALENT 2014: ANDRA părăseşte masa juriului

ROMANII AU TALENT 2014: Ivan si Svetlana Rotari, insotiti de catelusii dresati, trupa de dans Space, Catalin Mihalache, pictorul care deseneaza si cu mainile, si cu picioarele, Eduard Dorobantu cu al sau 3D SKY, adica „dansul” unui avion de mici dimensiuni, Stefan Popescu alias „Fane Mississippi Delta Blues”, contorsionistele gemene de la Duo Criss, sportivii de la Hungry Tigers, Fanfara Chetris a fratior Lucan, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang, trupa SuperChill si artistul de stand-up comedy Raul Gheba.

ROMANII AU TALENT 2014: Fie ca ar investi cei 120.000 de euro in propriul talent, precum Catalin Mihalache, i-ar ajuta si pe altii sa si-l descopere, precum trupa Space, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang sau „pisicutele” Duo Criss, potentialii „eroi” deja s-au gandit ce ar face daca ar castiga marele premiu la „Romanii au talent”.

ROMANII AU TALENT 2014: „Fane Mississippi Delta Blues”, adica Stefan Popescu, a declarat ca ar ramane repede fara bani „pentru ca sunt un om care daruieste si ajuta pe toata lumea”, la fel ca si comediantul Raul Gheba: „Am promis atat de multe cadouri prietenilor incat daca voi castiga, raman din start dator”, in timp ce Eduard Dorobantu de la 3D SKY si-ar achita toate datoriile. „Ne dorim de mult timp un teren amenajat pentru sportul pe care il practicam”, au spus baietii de la Hungry Tigers, in timp ce componentii SuperChill planuiesc sa dezvolte trupa si sa isi puna in practica toate ideile de show.

ROMANII AU TALENT 2014: Saptamana aceasta, Andra le-a pregatit o surpriza telespectatorilor: frumoasa cantareata va parasi masa juriului pentru a urca pe scena talentelor. O alta aparitie speciala in aceasta editie „Romanii au talent” este nimeni alta decat Ana Munteanu, profeasoara de arta din Chisinau care a impresionat pe toata lumea in sezonul trecut cu povestile sale pictate in nisip.

Vinerea aceasta, inca trei concurenti vor merge mai departe in finala competitiei, alaturi de Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita si trupa Workout, primii finalisti din acest sezon. Telespectatorii vor decide din nou prin vot care sunt cele doua reprezentatii care merita sa treaca direct in ultima etapa, iar al treilea finalist va fi ales de catre juriu dintre ocupantii locurilor trei si patru in clasament. Dupa Riccardo Masidda, Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre vor selecta inca un candidat la titlul de „cel mai original numar” care va concura in marea finala pentru premiul in valoare de 10.000 de euro.

ROMÂNII AU TALENT 2014 şi-a desemnat primii finalişti din acest sezon. Trei finalişti au fost aleşi prin votul publicului, în timp ce al patrulea a fost desemnat de către juriu, pentru originalitatea lui.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Cei trei finalişti aleşi de către public în finala show-ului „Românii au talent” de la Pro TV sunt Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita şi trupa Workout.

Riccardo Massida merge şi el în finală, datorită faptului că a impresionat juriul. Los Hermanos Dinamita au fost ultimii calificaţi care au participat în semifinale: „Noi o să dăruim energia noastră pe scenă, să dăm tot ce e mai bun”, au spus cei doi. „Sunteţi extraordinari, iar iubirea dintre voi, ca şi frati, mă emoţionează şi mai tare”, le-a transmis Andra. Mihai Petre a fost şi el încântat de prestaţia celor doi, fiind aprobat de Andi Moisescu privind prestaţia lor. „Mie mi se pare că viaţa asta ar trebui să fie exact aşa cum o descrieţi voi: plină de energie şi cu o stare de bine”, a fost de părere Mihai, care a fost completat de Andi Moisescu. „Sunt de acord total cu Mihai. Viaţa ar trebui să fie o fiesta”, a spus Andi.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Trupa Workout, din Chişinău, i-a impresionat şi ea pe juraţi şi a impresionat şi publicul, care a considerat că aceasta merită să fie în finală. „Cel mai mult îmi place că aţi reuşit să aduceţi un număr pe care voi îl faceţi în spatele blocului pe o scenă adevărată”, a spus Mihai. „Aveţi toată aprecierea mea. Jos pălăria pentru pasiunea voastră şi pentru cât munciţi”, le-a transmis Andra. „Exemplul lor ne face să înţelegem mai bine cum poţi lega forţa de talent”, a fost de părere Andi.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Riccardo Massida este cel care i-a impresionat pe juraţi prin originalitate. „Eşti spectaculos. Poţi să stai doar tu pe scenă şi toată sala se ridică în picioare”, i-a transmis Andra. „Eşti cel mai sănătos nesănătos pe care îl ştiu”, i-a spus Andi. „Te ajută şi faţa şi balonul, dar cel mai mult te ajută atitudinea”, a fost de părere Mihai.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Andrei Cerbu este şi el în finală, deşi a trebuit să se lupte cu concurenţi mult mai maturi decât el. El are numai 11 ani, dar iată că se afla încă în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

„Cel mai mult mă bucur că juriul s-a ridicat în picioare. Viaţa mea s-a schimbat foarte mult de la calificări. Chitara este cea mai bună prietenă a mea”, a spus Andrei. Andrei a fost aplaudat în picioare de toţi juraţii. „Îl vreau pe Andrei în finală!”, a exclamat Andra. „El este muzica. El este ceea ce cântă”, a fost de părere Mihai Petre.