ROMANII AU TALENT 2014: Gemenele BOMBĂ care au agitat apele: „O să-i arăt eu Andrei cine e Olesea Croitoru”

ROMÂNII AU TALENT 2014. Andra a fost atacată dur de două concurente la "Românii au Talent". Cele două gemene s-au supărat foc pentru că nu au fost lăsate să îşi ducă numărul până la capăt.

28 feb. 2014, 20:18
ROMANII AU TALENT 2014: Gemenele BOMBĂ care au agitat apele: „O să-i arăt eu Andrei cine e Olesea Croitoru”

ROMÂNII AU TALENT 2014. Gemenele Elena si Olesea Croitoru au izbucnit în lacrimi după ce au fost refuzate de juriu. În momentul în care au părăsit scena, cele două concurente au început să aducă acuze grave juriului, în special Andrei şi lui Mihai Petre.

Nu am ieşit bine pe scenă, că lui Mihai Petre nu i-a plăcut. Ascultă omul şi apoi îţi dai cu părerea. Eu nu o să mă duc cu producătorii să fiu amanta lor„, a spus una dintre gemene.

Au fost dure, ne-au arătat ele„, a spus Mihai Petre.

Gemenele Elena si Olesea Croitoru sunt convinse ca meritau sa meargă mai departe.

O să-i arat eu Andrei cine e Olesea Croitoriu. O să fac conferinţă de presă la Chişinău„, a spus una dintre concurente.

ROMÂNII AU TALENT 2014. „Vagabondul misterios”, un tânăr foarte talentat, a reuşit să îi uimească pe juraţi cu felul în care s-a mişcat. Acesta a purtat o glugă foarte mare pe faţă şi nu a lăsat să i se vadă chipul.

Chiar dacă nu şi-a arătat faţa, şi-a arătat talentul„, a spus Andi Moisescu.

Văd în faţa mea un ciudat talentat„, a spus şi Andra.

Un alt concurent care a făcut senzaţie a fost Biba Struja, cunoscut drept Omul Baterie. Acesta a sfidat legile naturii şi a controlat electricitatea la ediţia de vineri a emisiunii „Românii au talent”. 

Bravo Denis. Mi-a plăcut foarte mult numărul tău. Te aşteptam să vii şi ai venit„, a spus Andra.

Eşti o dovadă vie că atunci când cineva are talent se citeşte în felul în care intră pe scenă, în atitudinea pe care o are. Pentru două minute şi jumătate am uitat că sunt la Românii au Talent şi am fost în lumea ta„, a spus şi Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT 2014. Băieţii din trupa Ad Libitum au ridicat sala în picioare cu vocile lor superbe. Cei trei au primit trei „DA” şi vor merge în etapa următoare.

Andra, pielea de găină. Mihai, pielea de cocoş„, a spus Pavel Bartoş.

Momentul în care nu mai ai ce să spui. Jos pălăria. În acest sezon a revenit pielea de găină„, a spus Andra.

Ediţia a treia, din sezonul 4 „Românii au Talent”, a fost deschisă de Andrei George, un băieţel foarte talentat. Micuţul a recitat o poezie cu patos şi convingere şi astfel a primit din partea juraţilor trei „DA”.

Se poate face spectacol şi doar recitând o poezie„, a spus Andi Moisescu.

Eu îţi mulţumesc. De acum accept poezia în viaţa mea„, a spus şi Mihai Petre.

ROMÂNII AU TALENT 2014. În ediţia de săptămâna trecută, Politmerscaia Anuna a demonstrat ca stapaneste destul de bine dansul la bară, astfel ca niciunul dintre jurati nu a indraznit sa apese butonul X, ca sa o opreasca pe concurenta din ascensiunea ei spre culmile afirmarii.

Potrivit romaniiautalent.protv.ro, din păcate, tânăra nu a reuşit să convingă că momentul prezentat pe scenă are vreo legătură cu spiritul acestei competiţii şi că merită să meargă mai departe.

VEZI VIDEO

În ediţia trecută Andra a fost mai speriată ca niciodată, şi asta din cauza unui concurent care dresează şerpii. Bărbatul s-a folosit de o anaconda uriaşă în numărul său. Când bărbatul s-a apropiat cu şarpele de pupitrul juriului, Andra a fost de-a dreptul îngrozită şi era cât pe ce să leşine.

ROMANII AU TALENT. Prima ediţie a noului sezon al emisiunii „Românii au talent” a fost urmărită de aproape 6 milioane de spectatori în minutul de aur, înregistrat la 22.16, show-ul doborând şi propriul record în ceea ce priveşte cota de piaţă.

Romanii au talent 2014. Prima ediţie a celui de-al patrulea sezon a debutat în forţă vineri. Doi tineri au oferit senzaţii tari pentru fetele din public. Vezi: Scene EROTICE la ROMÂNII AU TALENT. Un concurent şi-a dat CHILOŢII jos în faţa tuturor