ROMANII AU TALENT 2016: Anul trecut, alegerea lui Andi a fost inspirată, pentru că participanţii pe care acesta a mizat, grupul Speed Cubing, au reuşit să câştige competiţia. Anul acesta, alţi patru concurenţi au fost aleşi de juriu şi au şanse mai mari la marele premiu. Aceştia sunt: 

-Lucia Băduţ, trimisă în semifinale de Florin Călinescu. Tânăra de 28 de ani a interpretat perfect melodia ”Once Upon a December”. Şi-a descoperit talentul muzical la un concurs de karaoke, a câștigat mai multe festivaluri de muzică și își dorește să deschidă un centru pentru integrarea persoanelor cu dizabilități.

– Duo Cris & Lori, aleşi de Mihalea Rădulescu. Cei doi tineri au ajuns la sufletul juratei și au impresionat-o cu numărul de dans plin de sensibilitate și emoție. Lori, în vârstă de 27 de ani, și Cris, 29 de ani, colaborează de câțiva ani la Opera Română din Craiova, însă împreună dansează de foarte puțin timp. Ea a făcut balet de când avea 4 ani, a continuat cu studii în zona artistică și a absolvit UNATC – secția Coregrafie, iar el este gimnast de performanță și, în urmă cu 8 ani, a început să se preocupe și de dans.

– Manuel Chivari, concurentul care a impresionat-o pe Andra. Vocea lui a readus pielea de găină la ”Românii au talent”, iar jurata nu a ezitat să apese butonul auriu în momentul în care concurentul a terminat de interpretat melodia ”Sunday morning”. Manuel are 18 ani și cântă de când era mic. Talentul îl moștenește de la părinți și bunici – tatăl său era trompetist, iar mama cânta în corul bisericii. Îl admiră foarte mult pe Smiley și își dorește ca în viitor să ajungă la performanțele vocale ale lui Adam Lambert.

– Barra Gabor Orban, concurentul ales de Andi Moisescu. Acesta a adus pe scenă un număr de bike trial spectaculos. Gabi are 27 de ani și a început să facă trial în 2003. Este de trei ori campion național la acest sport și de două ori vicecampion. De asemenea, acum doi ani a înregistrat și două recorduri mondiale la mersul cu bicicleta cu spatele și sărituri pe roata din spate.