ROMANII AU TALENT 2016: Cine s-a calificat vineri în marea finală

ROMANII AU TALENT 2016: Andra Gogan, Remus Mihai, Florin Zgăvârdici şi Constantin Bardan, Roro, Eduard Stoica, Lucia Băduţ, HHF, Ionuţ Scripcaru, Anisia Gafton, Romafest, Robert Frăţilă şi Nadia Buduruşi au fost concurenții din cea de-a doua semifinală "Românii au talent". Doar patru au mers mai departe.

06 mai 2016, 21:57
ROMANII AU TALENT 2016: Cine s-a calificat vineri în marea finală

ROMANII AU TALENT, 6 MAI 2016. Cei trei concurenti care s-au calificat in finala Romanii au Talent 2016, dupa semifinala de vineri, 6 mai, sunt Anisia Gafton, Nadia Budurusi si Florin Zgavardici. Propunerea juriului pentru premiul de originalitate Romanii au Talent 2016 este Anisia Gafton.

„Romanii au talent” a dat startul semifinalelor LIVE. Alti 12 semifinalisti au urcat pe scena si au incercat sa isi ocupe un loc in marea finala.

Cele mai tari momente din show-ul „Romanii au talent” sunt aici – VIDEO

In urma voturilor publicului, primii concurenti care merg in marea finala de la „Romanii au Talent” sunt:
 
Locul 1: Anisia Gafton

Locul 2: Nadia Budurusi
 
Juriul a avut si el o misiune grea, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist al serii. Pe locurile 3 si 4, in preferintele publicului, s-au clasat Ionut Scripcaru si  Florin Zgavardici si Constantin Bardan.
 
Decizia a fost grea, insa dupa lungi deliberari hotararea a fost luata:
 
Locul 3: Florin Zgavardici si Constantin Bardan

Spectacolul concurentilor care au evoluat in semifinala Romanii au Talent 2016 a fost completat de o reprezentatie la acordeon si vioara a trupei Concertino, de o interpretare Live sustinuta de Andra, dar si de o coregrafie a baletului Pro.