ROMANII AU TALENT 2016: Cine sunt cei 16 finalişti. Cum şi când se decide CASTIGATORUL ROMANII AU TALENT

Aceştia sunt 16 dintre cei mai talentaţi români care au ajuns în finala concursului de la Pro TV. Muzicieni, acobaţi, actori, dansatori, pe toţi îi aşteaptă o săptămână grea şi plină de emoţii. Vinerea viitoare se va da marea bătălie dintre ei, când se va decide cine va câştiga premiul cel mare de 120.000 de euro. Haideţi să vedem cu ce a impresionat fiecare până acum.  

RomaniaTV.net
28 mai 2016, 19:44

FINALA ROMANII AU TALENT 2016: Ei sunt cei 16 finalisti ai sezonului 6 Romanii au talent: Andrei Surdu, Anisia Gafton, Bruce si Istvan, Cezara Blioju, Cristian Zlatan, Florin Bontea, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Fratii Adrian, Free Balance, Lifestyle, Laura Bretan, Mara Prună, Manuel Chivari, Nadia Budurusi, Rustin Dust, Resciebelle Santiago.

Vineri seara s-au ocupat ultimele 3 locuri în marea finală din 3 iunie. Rustin Dust, Free Balance și Bruce & Istvan au fost aleşi în urma voturilor primite din partea publicului şi deciziei juraţilor. Trupa Rustin Dust s-a clasat pe primul loc după ce a cântat o melodie pop-rock, compoziție proprie. Cele două fete și trei băieți au avut, pe lângă voce, şi atitudine, stârnind ropote de aplauze. Membrii trupei Free Balance au adus pe scenă un număr de acroyoga cu elemente de acrobație și dans. De la începutul momentului și până la final s-a dezvoltat o poveste între ei, o luptă cu elemente acrobatice dificile. ”A fost un spectacol total!”, a spus Andi. Bruce & Istvan au încântat publicul cu un moment de dans contemporan. Cei doi s-au sincronizat perfect și, împreună cu câțiva dansatori din baletul PRO, au creat un număr memorabil.

Nadia Buduruşi

Feminină şi senzuală, cu un corp superb, concurenta a făcut furori de fiecare dată şi a încins atmosfera în rândul bărbaţilor cu momentele ei inedite de dans la bară mobilă. Nadia a început acrobația la vârsta de 5 ani. Părinții săi sunt foști gimnaști de performanță în lotul național, care în prezent lucrează la circ.

Mara Prună

Adolescenta din Cluj-Napoca are o poveste de viaţă impresionantă. A fost diagnosticată la naştere cu surditate, apoi cu autism infantil, dar a reuşit să se vindece prin muzică. Ea a impresionat juriul până la lacrimi după ce a cântat la pian şi voce o melodie compusă de ea.

Florin Zgăvârdici

Bătrânelul de 82 de ani a demonstrat că talentul nu are vârstă şi a ridicat de fiecare dată sala în picioare cu umorul, veselia şi muzica sa. A cântat câte o romanţă simpatică, acompaniat la pian de prietenul lui.

Resciebelle Santiago

Tânăra de 25 de ani este originară din Filipine şi a venit la concursul de talente dintr-o întâmplare, convinsă de prietenul ei român, pe când erau într-o vizită în ţară. Santiago i-a vrăjit pe toţi nu numai cu vocea ei, ci şi cu frumuseţea.

Fraţii Adrian

Mihai și Cosmin au 19, respectiv 21 de ani și sunt din Constanța. Chiar dacă au avut o viață plină de greutăți și au crescut alături doar de tată, băieții au descoperit dansul, iar acest lucru le-a schimbat viața complet. Cei doi au îmbinat perfect la preselecții baletul cu break-dance-ul și elementele de parkour.

Cristian Zlătan

Are 13 ani şi a început să studieze singur dansul în urmă cu 3 ani, imitând mişcările unor dansatori consacraţi. Până acum a uimit  cu elemente de breakdance executate perfect.

Anisia Gafton

Este concurentul cu cel mai mult umor. Tânăra de 28 de ani a prezentat momente de stand-up comedy în care a interacţionat cu juraţii, prezentatorii şi publicul, stârnind hohote de râs.

Andrei Surdu

A crescut cu muzica, tatăl său fiind muzician, iar pentru el pianul este cel mai bun prieten. Este elev al Liceului de Arte din Craiova şi repetă zilnic ore întregi.

Cezara Blioju

Are 23 de ani, este din Constanța şi de fiecare dată a transmis mesaje puternice prin momentele ei de dans contemporan. Până în prezent a câştigat numeroase concursuri în domeniu.

Florin Bontea

S-a născut prematur în urmă cu 30 de ani şi de atunci a rămas cu diverse probleme cardiace. Medicii i-au spus că nu are voie să facă efort, însă tânărul a sfidat boala şi uimeşte pe toţi cu energia sa atunci când dansează breakdance.

Laura Bretan

În prima semifinală live, prezentatorii Smiley şi Bartoş au avut ocazia să folosească şi ei Golden Buzz-ul pentru a trimite un concurent direct în finală. Ei au trimis-o pe Laura. Toţi juraţii s-au înclinat în faţa fetiţei cu voce de aur care i-a lăsat pe toţi muţi de uimire în momentul în care a început să cânte.

Manuel Chivari

Tânărul de 18 ani, cu voce caldă şi curată, i-a făcut Andrei pielea de găină, determinând-o să apese pentru el butonul auriu. Băiatul are şi el o poveste de viaţă tristă, fiind părăsit de tată pe când era în clasa a doua. Dacă ar câştiga, şi-ar dori să-şi ajute mama, care a trecut prin multe suferinţe până acum.

Lifestyle

Cei şase membri ai trupei au cântat în manieră modernă mai multe fragmente din piese clasice și au creat pe scenă un moment de teatru comic. Ei au înfiinţat acest cvintet coral iniţial pentru a merge la colindat în perioada sărbătorilor de iarnă, dar pe parcurs s-au făcut cunoscuţi.