ROMANII AU TALENT 2016: Mihaela Rădulescu dă cărţile pe faţă. Anunţul făcut pe Facebook

ROMANII AU TALENT 2016: Mihaela Rădulescu este ceva mai critică decât colegii ei de emisiune, iar cei care participă la concurs îi ajung mai greu la inimă.

27 feb. 2016, 11:34
ROMANII AU TALENT 2016: Mihaela Rădulescu dă cărţile pe faţă. Anunţul făcut pe Facebook

ROMANII AU TALENT 2016:  În ediția difuzată vineri a concursului „Românii au Talent”, vedeta a avut ocazia de a vedea câteva momente cu adevărat speciale ale concurenților, despre care a simțit nevoia să scrie pe o rețea socială, ulterior.

„Sunt pline televiziunile de personaje și povești dubioase, avem nevoie de o tânără care cântă la harpă, de un copil care a învățat singur tainele pianului, de romi talentați care fac dreptate etniei, de adolescenți care au curaj să-și spună povestea în ritm de hip-hop, de balerine care ne emoționează, de voci care ne ridică în picioare, de oameni simplu și cu sufletul chinuit, de acrobați care își ascund bătăturile și efortul ca să ne dăruiască emoție, de magicieni care să ne aducă aminte de copilărie, de un public care să vrea să-i admire și să trăiască emoții autentice, nu exprimate prin emoticoane”, a scris ea, pe profilul personal.

Totuși, Mihaela admite necesitatea prezenței unor concurenți mai puțin talentați, care fac deliciul publicului atunci când se încurcă pe scenă. „Și avem nevoie și de… contrast, ca să nu uităm că genul programului e… divertisment și că lumea în care trăim are și ea de toate… și senin și ploaie, și nebuni și genii… și iubire și ură”, a conchis vedeta.