ROMANII AU TALENT 2016: Numere spectaculoase la ediţia de vineri. LIVE STREAMING

Vineri, de la 20:30, incepe Romanii au talent, cel mai tare show de divertisment! Fie ca emotioneaza sau distreaza prin muzica, dans, teatru, contorsionism sau umor, concurentii starnesc reactii si replici savuroase la masa juriului.

19 feb. 2016, 17:53
ROMANII AU TALENT 2016: Numere spectaculoase la ediţia de vineri. LIVE STREAMING

ROMÂNII AU TALENT 2016. Primul concurent din seara aceasta va surprinde juratii! Andi, Mihaela, Andra si Florin vor fi impresionanti de diferenta intre aparitia concurentului si talentul sau. “Sunt in socul vietii mele!”, spune Mihaela dupa moment.

O concurenta care se considera “o fata sexy” este hotarata sa impresioneze partea masculina a juriului. Iar momentul ei, gandit in doua parti, chiar reuseste sa impresioneze toti juratii, dar si pe Smiley si Pavel Bartos.

Momentul prezentat de o mama si fiul ei, pe scena talentelor, a adus emotia si muzica la un nou nivel. “Doamna, dupa parerea mea, sunteti mai mult decat muzica, sunteti poezie!”, spune Andi la finalul momentului.
Un concurent francez aduce melodicitatea limbii franceze la masa juratilor. Mihaela ii va explica in franceza cat de mult a impresionat-o ce a facut pe scena Romanii au talent, iar Andra concluzioneaza “Va dati seama ce tari suntem noi, daca oamenii astia vin la noi, la Romanii au talent?”.

“M-ai zapacit de tot!”, i-a spus Florin Calinescu lui Michael Jackson de Romania. Concurentul nu numai ca a reusit sa ii amuze pe toti cei din juriu, dar a ridicat toata sala in picioare cu energia, talentul si umorul sau.

VINERI, de la 20:30, numai la PRO TV, Romanii au talent, seyonul 6, 19 februarie 2016 live video stream aici 

ROMÂNII AU TALENT 2016. Vineri seară, începând cu prele 20.30, începe sezonul 6 al show-ului „Românii au talent”, de la PRO TV. Faţă de sezonul trecut, actorul Florin Călinescu se alătură Andrei, Mihaelei Rădulescu şi lui Andi Moisescu, în locul lui Bebe Cotimanis. Prezentatori rămân Smiley şi Pavel Bartoş, care promit din nou un spectacol de zile mari. 

ROMÂNII AU TALENT 2016.  Smiley si Pavel Bartos, gazdele emisiunii, sunt, ca de obicei, plini de voie buna, pusi pe glume si abia asteapta sa le aduca telespectatorilor un nou sezon plin de distractie. Ei au făcut câteva dezvăluiri din culise. Pe unele le vom vedea, altele nu au fost prinse la montaj, dar chiar şi aşa se anunţă un nou sezon interesant.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Primul concurent din seara aceasta va surprinde juratii! Andi, Mihaela, Andra si Florin vor fi impresionanti de diferenta intre aparitia concurentului si talentul sau. „Sunt in socul vietii mele!”, spune Mihaela dupa moment.

ROMÂNII AU TALENT 2016. O concurenta care se considera „o fata sexy” este hotarata sa impresioneze partea masculina a juriului. Iar momentul ei, gandit in doua parti, chiar reuseste sa impresioneze toti juratii, dar si pe Smiley si Pavel Bartos.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Momentul prezentat de o mama si fiul ei, pe scena talentelor, a adus emotia si muzica la un nou nivel. „Doamna, dupa parerea mea, sunteti mai mult decat muzica, sunteti poezie!”, spune Andi la finalul momentului.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Un concurent francez aduce melodicitatea limbii franceze la masa juratilor. Mihaela ii va explica in franceza cat de mult a impresionat-o ce a facut pe scena Romanii au talent, iar Andra concluzioneaza „Va dati seama ce tari suntem noi, daca oamenii astia vin la noi, la Romanii au talent?”.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Pentru Smiley, cel mai tare moment de la preselecţii a fost cel în care s-a creat o discotecă în culise. Artistul ne promite că îl vom vedea la TV, dar nu ştie încă în ce episod. Preselecţiile i-au adus însă şi momente tensionate. „La un moment dat apare o contorsionista care isi da picioarele peste cap si trage cu arcul la tinta, folosindu-se chiar de picioare. Unde credeti ca eram noi? Chiar in spatele tintei”, a povestit Smiley, pentru site-ul Românii au talent.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Pavel Bartoş a povestit că momentul cel mai plăcut din timpul preselecţiilor a fost un festin tradiţional românesc. De fapt două: „Momentul in care o persoana foarte draga noua ne-a gatit ciolan cu fasole si sarmale, de care ne-am bucurat din plin atat noi, cat si intreaga echipa. Si, cand zic toata echipa, chiar toata echipa. Sau momentul in care am primit un purcelus la protap de ziua mea, din care ne-am infruptat toti. A fost un tort a la Pavel Bartos”.

Florin Călinescu, noul membru al juriului

ROMÂNII AU TALENT 2016. Noul membru al juriului, Florin Calinescu aduce un plus de dinamism show-ului, iar comentariile spumoase si reactiile sale vor surprinde si, de cele mai multe ori, vor starni hohote de ras. Chimia dintre el si ceilalti trei jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu si Andra, va fi evidenta si, impreuna, cei patru vor aduce spectacolul si la masa juriului.