ROMÂNII AU TALENT 2016, surprize de proporţii. Vezi care sunt SEMIFINALIŞTII ALEŞI de cei trei juraţi – GALERIE FOTO

ROMÂNII AU TALENT 2016. Andra, Andi, Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu au decis care sunt cei 60 de semifinalisti care merg mai departe in show-urile live.

22 apr. 2016, 20:34

ROMÂNII AU TALENT 2016. Dupa 10 editii de preselectii, juriul de la Romanii au talent a decis cine vor fi cei 60 de concurenti care intra in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman si premiul in valoare de 120 000 de Euro.

VEZI MAI JOS O PARTE DINTRE SEMIFINALIŞTI

SEMIFINALIST. Printre semifinalişti se numără Marius Gheorghiu, tânărul care a reusit sa o uimeasca pe Mihaela Radulescu după ce a urcat pe scena de la Romanii au talent şi a rămas gol, doar cu o chitară în mână. Deşi a rămas fără vorbe, diva i-a a apreciat prestaţia tânărului şi i-a dat votul ei pentru a putea merge mai departe.

Marius este acum un apreciat actor de stand-up comedy, însă, în trecut, acesta avea mari probleme financiare şi îşi câştiga cu greu banii din actorie.

SEMIFINALIST. Printre semifinalisti se numara şi Laura Bretan, o puştoiacă de doar 13 ani, care a ridicat o sală întreagă în picioare şi a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să plângă în momentul în care a început să cânte. Vocea ei a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Publicul şi juraţii au aplaudat frenetic în picioare.

Vezi şi: ROMÂNII AU TALENT 2016, moment înălţător. Mihaela, în lacrimi: „Am strâns în braţe marele premiu”

ROMÂNII AU TALENT. Editia cu numarul 10 a preselectiilor din acest sezon Romanii au talent a fost una incendiara. Membrii juriului au fost incantati de momente unul si unul. Concurenti talentati si numere de exceptie au facut deliciul publicului. 

Smiley si Pavel Bartos au fost pe pozitii si de aceasta data, motiv pentru care distractia a fost la ea acasa in culise.  Dupa o seara de senzatie, a venit momentul ca juratii sa decida cine vor fi cei 60 de concurenti care intra in lupta pentru marele premiul in valoare de 120 000 de Euro.  

SEMIFINALIST. Florin Zgăvârdici, în vârstă de 82 de ani, a ajuns şi el în semifinală. La preselecţii, bătrânul a interpretat o romanță care i-a emoționat pe toți membrii juriului și a ridicat toți spectatorii în picioare.

Vezi: ROMANII AU TALENT 2016: Un bătrânel de 82 de ani a ridicat sala în picioare

VEZI ŞI:  ROMÂNII AU TALENT 2016, interpretare senzaţională la pian. Un puşti de 14 ani a lăsat pe toată lumea mască