ROMÂNII AU TALENT 2017. REVOLTĂ după ce LORELAI MOŞNEGUŢU a câştigat show-ul de talente

Lorelai Moșneguțu a câștigat Românii au talent 2017. Chiar dacă fetița fără mâini a cântat dumnezeiește, au fost internauți care au scris pe Facebook că alți concurenți ar fi trebuit să câștige Românii au talent 2017.

RomaniaTV.net
03 iun. 2017, 09:22
ROMÂNII AU TALENT 2017. REVOLTĂ după ce LORELAI MOŞNEGUŢU a câştigat show-ul de talente

LORELAI MOȘNEGUȚU. ROMÂNII AU TALENT 2017 CÂȘTIGĂTOR. O parte dintre oameni au reproșat faptul că a câștigat povestea, cazul social, mai degrabă decât talentul; la fel cum s-a întâmplat și la Eurovision 2017, cu Salvador Sobral, scrie dcnews.ro. Și în multe alte cazuri.

Citeşte şi Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea Românii au talent 2017. CLASAMENTUL FINALIŞTILOR

Iulian Chifu, analist politic, a făcut un scurt comentariu după ce Lorelai Moșneguțu a câștigat marele premiu: „Pro TV cred ca-si bate joc de lume si de spectatori… Cand ai un castigator evident… e ostentativ sa procedezi astfel… Romanii au talent… Doamne! Cu tot respectul si compasiunea fata de nenorocirea fetei scoasa in prim plan…”.

Citeşte şi CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017 este Lorelai Moşneguţu

„O ȚARĂ DE ASISTAȚI SOCIALI! TALENTELE N-AU VALOARE LA NOI, DOAR ASISTAȚII SOCIALI!”, „Sincer, merita locul 2 si castigatorii ar fi trebuit sa fie Ok World Wide, dar inca o data se vede ca romanii voteaza cazuri sociale la o emisune de talente… Este si normal la cati asistati sociali avem”, „Este a doua oara cand se voteaza cazul si nu talentul. Nu mi se pare normal. Poate toti concurentii aveau nevoie de bani pentru alte probleme. Cazurile sociale se voteaza separat” – au fost doar câteva din reacțiile oamenilor. Pagina de Facebook Românii au talent este plină de comentarii prin care românii își exprimă nemulțumirea.