ROMANII AU TALENT 2017.Beniamin Dumbrăvan a primit Golden Buzz de la Călinescu. Puştiul de 14 ani i-a lăsat mască pe juraţi VIDEO

Beniamin Dumbrăvan a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. Beniamin Dumbrăvan, un puști de doar 14 ani, a pășit spășit pe scena de la Românii au talent, cu gândul de a oferi familiei și prietenilor un motiv să se mândrească, din acest moment, cu el.

18 mart. 2017, 07:27
ROMANII AU TALENT 2017.Beniamin Dumbrăvan a primit Golden Buzz de la Călinescu. Puştiul de 14 ani i-a lăsat mască pe juraţi VIDEO

Momentul puştiului de 14 ani a întrecut toate așteptările. A oferit un moment excepțional de beatbox, care i-a impresionat pe toți, dar în mod deosebit pe Florin Călinescu, care aproape își jurase că nu va apăsa butonul Golden Buzz, cel care îi trimite pe concurenți direct în semifinală.

„În spatele măștii, e un om special”, l-a descris Andi Moisescu pe Florin Călinescu.

“Premiez sinceritatea și emoția personajului”, și-a justificat Florin Călinescu gestul, care nu înțelegea cum poate să scoată atâte sunete pe o singură gură. “Alții vin cu mai multe guri și nu reușesc”, a spus el.

Beniamin Dumbrăvan a avut nevoie de două minute si jumătate pentru a arata ce poate. Și a arătat.
Memorabil a fost și momentul în care concurentul și-a sunat mama, pentru a-i da vestea cea mare.

„Mamă, îți mulțumesc, asta ți-o datorez ție, pentru că ai născut un geniu!”, i-a spus acesta.

Este al patrulea Golden Buzz din acest sezon. Primul i-a aparţinut Andrei, care a trimis-o direct în semifinale pe soprana Paula Rad. Pavel Bartoş şi Smiley au apăsat şi ei butonul auriu, impresionaţi de chinezul Fang Shuang, care a cântat impecabil, în limba română, melodia „Copacul”.

Un alt Golden Buzz spectaculos a fost dat în ediția trecută!  Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian, a ajuns şi ea direct în semifinală la Românii au talent.

Mihaela Rădulescu a fost cea care a apăsat butonul și nu regretă niciun moment decizia sa. Ce i s-a întâmplat Mihaelei Rădulescu după ce a trimis-o în semifinale pe Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian. „Mi s-a înroșit telefonul”.

Micuța de doar 11 ani din Târgoviște, care este susținută și de Codin Maticiuc, i-a impresionat e toți cei prezenți cu povestea ei de viață. Alberta Moșneguțu, sau Lorelai, cum îi place să fie numită, s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și încă de la naștere, copila a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ.


Romanii au talent 2017: Beniamin Dumbravan – moment de beatbox pe romaniiautalent.protv.ro