ROMÂNII AU TALENT 2017. Florin Călinescu, replică TĂIOASĂ pentru Mihaela Rădulescu

ROMÂNII AU TALENT 2017. Florin Călinescu a avut o replică tăioasă pentru Mihaela Rădulescu la ROMÂNII AU TALENT 2017, făcută, desigur, în glumă.

24 feb. 2017, 19:21
ROMÂNII AU TALENT 2017. Florin Călinescu, replică TĂIOASĂ pentru Mihaela Rădulescu

ROMÂNII AU TALENT 2017. O concurentă care ajunsese pe scenă a anunțat că va încerca să cânte piesa „Cum am ajuns să te iubesc”.  „E piesa lui Ștefan Bănică senior”, a ținut să puncteze Mihaela Rădulescu. Pavel Bartoș a completat, din culise: „Mihaela e speclistă în acest subiect”. După reprezentația concurentei, Florin Călinescu i-a aruncat, în glumă, Mihaelei: „Acum știm de ce Mihaela Rădulescu a doua zi a băgat actele de divorț”. Mihaela i-a răspuns cu un vers din melodie: „Nici până azi nu știu”.

ROMÂNII AU TALENT 2017. Smiley și Pavel Bartoș vor apasa butonul auriu în premieră, adică vor putea și ei trimite un concurent direct în semifinală, la fel ca jurații.

ROMÂNII AU TALENT 2017. Sezonul șapte al show-ului ROMÂNII AU TALENT a revenit din 17 februarie cu un sezon epic, plin de emoție, distracție, neprevăzut, suspans, tensiune, povești interesante și talent.