ROMANII AU TALENT 2017. Al patrulea GOLDEN BUZZ va fi apasat ASTĂZI la ROMÂNII AU TALENT

ROMANII AU TALENT 2017. Al patrulea golden buzz din sezonul 7 al show-ului ROMANII AU TALENT 2017 va fi apasat în această seară! Juratii Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, dar si gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, vor avea parte de surprize din partea concurentilor de la ROMANII AU TALENT 2017.

17 mart. 2017, 10:58
ROMANII AU TALENT 2017. Al patrulea GOLDEN BUZZ va fi apasat ASTĂZI la ROMÂNII AU TALENT

ROMANII AU TALENT 2017. Cea de-a cincea editie a celui mai tare show de divertisment va aduce momente fabuloase de canto, dans, beatbox, patinaj pe role, magie sau flair bartending.

ROMANII AU TALENT 2017. Un concurent care si-a mai incercat norocul la ROMANII AU TALENT va urca pe scena cu un moment imbunatatit si foarte hotarat sa obtina 4 de DA. „E destul de interesant ce am vazut eu, ce am auzit inca ma bantuie si ma framanta. De ce esti asa de concentrat si de serios?”, ii va spune nedumerit Florin Calinescu.

ROMANII AU TALENT 2017. Viorel talent revine la ROMANII AU TALENT! Concurentul ii surprinde cu numarul pregatit si cu energia cu care va urca pe scena. Pentru prima data, Andi se va urca pe masa juriului si va dansa, iar sala va fi in delir.

ROMANII AU TALENT 2017. Un moment incredibil de forta ii va uimi pe toti cei din sala la ROMANII AU TALENT 2017. Un concurent cu un trup perfect va executa impecabil elemente extrem de dificile si ii va face pe jurati sa spuna in repetate randuri: „Vai de capul meu! Deci, e cam bun… si frumos, si bun! Ufff… Tot numarul m-am uitat pe fundul tau… Vreau sa vad ce scrie! Hai sa terminam mai repede, ma deprima!”.

ROMANII AU TALENT 2017. Un concurent va veni cu ganduri pasnice la ROMANII AU TALENT si nu se va asteapta la ce va urma. Va reusi sa creeze un moment vibrant, iar juriul va spune: „Ce diliu e, frate!”. Va fi unul dintre cele mai surprinzatoare momente din ROMANII AU TALENT 2017! Il vom vedea pe unul dintre jurati asa cum nu l-am mai vazut pana acum si ii va lasa pe toti fara cuvinte cand va apasa GOLDEN BUZZ.