ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV: Florin Călinescu izbucneşte în lacrimi în direct

Publicat: Vineri, 23 Februarie 2018 15:53 // Actualizat: Sâmbătă, 24 Februarie 2018 10:49 // Sursa: romaniatv.net

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE 2018: O concurentă de la “Românii au talent” l-a uimit pe Florin Călinescu. Întregul moment poate fi urmărit în ediția de vineri seară, 23 februarie.


 

UPDATE: Povestea talentului a continuat vineri seara cu un show care a incantat publicul. Concurentii au urcat pe scena cu incredere si determinare, au prezentat momente in care au crezut foarte mult si au facut tot posibilul sa impresioneze juratii si sa treaca in etapa urmatoare. Andi, Mihaela, Andra si Florin au analizat cu mare atentie fiecare numar, au dansat, s-au transformat si s-au bucurat de fiecare reprezentatie. Andi a raspuns rapid provocarii de a se costuma in Pantera Roz, Florin, pentru prima data la Romanii au talent, a ramas in picioare aplaudand o concurenta, iar toti juratii, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos, i s-au alaturat unei concurente pe scena si au dansat vals. A fost un spectacol impresionant, o editie care a adus un amalgam de trairi si manifestari.

Aseara am urmarit momente de canto, dans, folclor de comunicare, aerial net, belly dance, culturism sau forta, care au creat o atmosfera plina de energie sau de visare in sala. Adrian Mihai – strongman; Antoaneta Neuvirt – canto clasic; Bianca Mihai – solist jazz; Don Con – solist vocal si chitara; Gabriel Vizitiu – contorsionism si dans; Igor si Maria Gheorghiu – aerial act; Mihaela Duma – pian, compozitie proprie; Mirela Louis -  aerial net; Mistah White – rap; Natalia Lukiv si Bogdan Boie – dans sportiv: rumba si tango; Nicolae Lupsor – culturism; Roman Ciuganschi – saxofon; Ronin Terente – doina urbana; Roxana Zorzolan – post-modern rap; Sorin si Nuti Dorobantu – dans cu papusa supradimensionata; Suzana Popescu – folclor de comunicare; Vlad Jucan – belly dance; Vlad Zapu si DJ ES.T – hip-hop sunt cei 18 concurenti care au primit aseara 3 sau 4 DA din partea juratilor si merg mai departe la Romanii au talent.

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE 2018: Curajul, ambiția și flexibilitatea nu au limite în cea de-a doua ediție Românii au talent! Vinerea aceasta, de la 20:30, jurații și concurenții fac spectacol pe scena celui mai iubit show de divertisment și iau decizii surprinzătoare.

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE 2018: 

”Abajurul sufletului meu, cutia mea cu fondante. O încântare dialogul, să vedem dacă urmează o desfătare.”, îi spune Florin unei concurente care îl încântă cu un schimb de replici savuros. ”Eu trebuie s-o iau în brațe pe femeia asta! Sunteți prea drăguță. Atâta patos nu am mai văzut la nimeni.”, completează Andra la finalul reprezentației.

Tot vineri, vom urmări unul dintre cele mai emoționante și profunde momente aduse până acum la Românii au talent, un exemplu de voință și dăruire, o prezență surprinzătoare. Publicul și jurații nu își mai pot opri aplauzele, iar Florin rămâne singur în picioare și cu lacrimi în ochi spune: ”Ești un artist atât de profund și de complex… foarte puțină lume se poate apropia de incandescența ta. Te rog mult, ai grijă de tine! Ai foarte multă energie creatoare în tine.”, iar Andi continuă: ”Ești metafora emisiunii noastre.”, după care iese din sală pentru câteva minute deoarece: ”uneori simt nevoia să rămân doar eu cu mine și să mă gândesc la momentele astea”. 

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.

Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: ”În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.”, iar Mihaela continuă: ”Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!”. Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. ”Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.”, spune Andra, impresionată până la lacrimi… de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: ”Seamănă cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.


Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H