ROMÂNII AU TALENT 2018, moment special în cea de-a patra ediţie: În 2 minute şi jumătate ne-ai făcut radiografia

ROMÂNII AU TALENT 2018. Cu o vocea caldă şi o chitară-n braţe, Alex Ştefanescu a deschis cea de-a patra ediţie "Românii au talent!". A cântat despre români şi România reuşind să treacă mai departe.

09 mart. 2018, 18:33

ROMÂNII AU TALENT 2018. Un student la actorie a oferit un moment special, vineri seara, pe scena de la „Românii au talent”. „În 2 minute şi jumătate ne-ai făcut radiografia”, i-a  spus Andi Moisescu.

„Eşti mişto, ai farmec”, i-a spus Mihaela.

Alex Ştefanescu a trecut mai departe cu 4 DA. Juraţii s-au declarat impresionaţi de prestaţia sa şi i-au dat şansa să meargă mai departe în concurs.

ROMÂNII AU TALENT 2018În această seară, cel de-al treilea golden buzz al sezonului 8 Romanii au talent va fi reprezentat de un moment inedit, o revenire in competitie, dar intr-o alta formula.

„Acest golden buzz este ilustratia perfecta a ceea ce e aceasta emisiune: o recunoastere a talentului pur, mai ales in cazuri in care nu avem de-a face cu profesionisti. Oameni care si-au descoperit menirea lor in viata”, spune Andi Moisescu.

Tot vinerea aceasta, scena se va umple cu fete frumoase imbracate in costume stralucitoare, care le pun formele in evidenta, si cu foarte multe… pene. In culise, Smiley si Pavel se bucura in stilul lor de momentul prezentat, iar la finalul acestuia, exerseaza impreuna cu gratioasele fete cateva miscari si fac spectacol impreuna… cu piruete si ridicari naucitoare.

Un alt concurent a venit la Romanii au talent sa-si prezinte aptitudinile, dar si cu ganduri mari in ceea ce priveste marele premiu. Acesta declara ca, daca ar castiga 120.000 de euro, ar vrea sa-l „infieze” pe Pavel Bartos.

Vezi> ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV: „Ai cel mai sexi fund pe care l-am văzut vreodată!” GOLDEN BUZZ apăsat vineri