ROMANII AU TALENT 2019. Emma Neagu, gimnasta fără un picior, a ridicat sala în picioare. Mărturisire CUTREMURĂTOARE despre BOALĂ

ROMANII AU TALENT 2019. Emma Neagu, o tânără de 16 ani, născută la Toronto, Canada, a rămas fara un picior în urmă cu câțiva ani, dar nu a renunțat la visul său. A dansat impecabil pe scena de la ROMANII AU TALENT 2019.

08 feb. 2019, 19:17
ROMANII AU TALENT 2019. Emma Neagu, gimnasta fără un picior, a ridicat sala în picioare. Mărturisire CUTREMURĂTOARE despre BOALĂ

ROMANII AU TALENT 2019. Emma Neagu a fost diganosticată cu cancer osos și a fost nevoie să-i amputeze piciorul acum doi ani. Din cauza pasiunii ei pentru gimnastică și dans, fata a ales să-i fie amputat piciorul pentru a nu i se interzice gimanstica și dansul. Altfel urma sa aibă o tijă metalică care o împiedica să mai facă acest lucru!

ROMANII AU TALENT 2019. Apariţie BOMBĂ! Ce a reuşit o concurentă cu forme. Juraţii, în extaz!

ROMANII AU TALENT 2019. „Când a fost diagnostică, noi credeam că are un hematom. Pe loc l-au scos, după ce a făcut radiografie. Îmi pare rău să-ți spun, nu este un hematom, este o tumoare, mi-au spus. Nici în acea clipă nu m-am gândit că ei se gândesc la cancer”, a spus mama fetei.

ROMANII AU TALENT 2019. „Eu cred că am făcut alegerea bună, eu voiam să fac în continuare gimnastică și dans. Mult timp m-am întrebat de ce eu, de ce eu, dar nu ajută să întrebi așa ceva și lupți în continuare, că nu ai ce să faci. Eu zic că gimnastica mi-a dat puterea, nu știu dacă neapărat mi-a salvat viața, dar mi-a dat puterea să trec peste chestia asta”, a spus Emma Neagu.

ROMANII AU TALENT 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Surprize în noul sezon, juraţii rămân cu gura căscată

ROMANII AU TALENT 2019. Emma Neagu i-a impresionat pe toți până la lacrimi când a mărturisit că problemele sale nu s-au terminat: ”Treaba e că eu mă simt bine, dar rezultatele arată altceva!”.

ROMANII AU TALENT 2019. „A fost operată şi la plămâni, de două ori, au metastazat. Acum a apărut ceva nou la ultima radiografie. Boala încă există”, a spus mama fetei.