ROMANII AU TALENT 2019. Primul Golden Buzz al noului sezon: croitoreasca care l-a impresionat pe Mihai Petre

ROMANII AU TALENT 2019. S-a dat primul Golden Buzz de la Românii au talent. Sezonul 9 a fot difuzat pe 8 februarie și a adus în fața telespectatorilor numerele impresionate. Mihai Petre a acordat un golden buzz unei croitorese din București care i-a cucerit pe toți cu vocea ei. Nu are deloc studii muzicale, este talent autentic.

08 feb. 2019, 20:19
ROMANII AU TALENT 2019. Primul Golden Buzz al noului sezon: croitoreasca care l-a impresionat pe Mihai Petre

ROMANII AU TALENT 2019. Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent”, a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem. Ana Maria Pantaze are 38 de ani, e din București și i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a Ettei James… cu vocea lui Janis Joplin. 

ROMANII AU TALENT 2019. Emma Neagu, gimnasta fără un picior, a ridicat sala în picioare. Mărturisire CUTREMURĂTOARE despre BOALĂ

ROMANII AU TALENT 2019. „Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba”, i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz-ul. „Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare”, a spus și Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT 2019. Apariţie BOMBĂ! Ce a reuşit o concurentă cu forme. Juraţii, în extaz!

ROMANII AU TALENT 2019. Jurații pot oferi unui concurent butonul de Golden Buzz, care-i trimite direct în semifinalele show-ului Românii au talent, fără să mai treacă de o altă preselecție. Regulamentul prevede că butonul de golden buzz poate fi apăsat o singură dată pe sezon, de fiecare membru al juriuluil. De obicei, acest beneficiu se acordă concurenților care au numere excepționale și care merită să între direct în finala show-ului de la Pro TV.