ROMÂNII AU TALENT. Andra, cucerită de VOCEA unei concurente: DA…Îi vreau pe cei mai buni în etapa următoare

ROMÂNII AU TALENT. Vineri, 24 aprilie, are loc a opta ediţie a show-ului "Românii au talent", din noul sezon.

24 apr. 2015, 19:49

ROMÂNII AU TALENTManal Al-Tibawi este o elevă 16 ani care i-a cucerit pe juraţi cu vocea sa puternică.

Felicitări. Bine că ai venit să te ascultăm şi noi, să ne bucurăm de vocea ta. Eşti foarte talentată, iar eu îi vreau pe cei mai buni în etapa următoare, aşa că răspunsul meu este DA„, a spus Andra.

Mi se pare un mare câştig pentru noi prezenţa ta. Tu poţi să fii un model. Fii din ce în ce mai curajoasă, cucereşte scena„, a spus Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENTDarius, un dansator de freestyle în vârstă de 18 ani, i-a cucerit pe juraţi cu talentul său. Băiatul a primit patru de „DA”.

Dacă eram la Vocea României spuneam că te vreau în echipa mea. Sentimentul meu este că tu vei continua să evoluezi„, a spus Andi Moisescu.

Mor de curiozitate să ştiu ce urmează pentru că o să-ţi dau un DA„, a spus Mihaela Rădulescu.

E o plăcere de fiecare dată să spun DA„, a spus Andra.

Eu nu pot spune decât DA„, a spus şi Bebe Cotimanis.

ROMÂNII AU TALENTIoana Andrada Precup, o elevă de 11 ani, a cucerit inimile juraţilor. Fetiţa este nevăzătoare, iar felul în care a interpretat melodia lui Nicole Cherry „Memories” i-a impresionat pe juraţi. Aceştia nici nu au stat pe gânduri şi au spus „DA”.

Atât de frumos ai cântat şi ai un zâmbet minunat. Ai o voce puternică şi superbă, foarte mult mi-a plăcut. Ce emoţie puternică am simţit, acum mi s-a făcut pielea de găină„, a spus Andra.

Tu eşti o minune de copil cu o voce senzaţională„, a spus Mihaela Rădulescu.

ROMÂNII AU TALENTPavel Bartoş a avut parte de un moment special în cea de-a opta ediţie Românii au Talent a noului sezon. Trupa Freeze, o formaţie din şase improvizatori, i-a dedicat o melodie prezentatorului. Cei şase au reuşit să îi impresioneze atât pe juraţi, cât şi pe Bartoş şi au primit patru de „DA”.

Faceţi spectacol din orice. E extraordinar„, a spus Andra.

Dacă următorul cântec va fi despre Mihaela, aveţi de la mine un da„, a glumit şi Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT 24 APRILIE. Cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, cat si cea pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro, continua cu noi momente surprinzatoare, pline de emotie sau de umor.

Vineri seara vom face cunostinta cu noi concurenti care vor ridica publicul si juratii in picioare si vor smulge ropote de aplauze cu numerele lor, care vor impresiona sau surprinde.