ROMANII AU TALENT. Au ridicat juraţii în picioare…la DANS: „Ne-au făcut să avem chef de dans”

ROMANII AU TALENT. Vineri, 22 mai 2015, are loc a treia semifinală din noul sezon al show-ului "Românii au Talent".

22 mai 2015, 20:23

ROMANII AU TALENT. Băieţii de la Major Office au interpretat piesa „Love me like you do” şi i-au ridicat pe juraţi în picioare, la dans. Mihaela Rădulescu a dansat şi cu Andi Moisescu şi cu Bebe Cotimanis.

Au cântat senzaţional şi ne-au făcut să avem chef de dans. Eu am vrut să mă implic în viaţa voastră şi mă bucur că o să fiţi votaţi cu siguranţă„, a spus Bebe Cotimanis.

Ei ştiu că sunt foarte buni. Mă bucur că am dansat, mă bucur că v-am auzit şi mă bucur că vă voi vedea în finală„, a spus Mihaela Rădulescu.

Mi-au fost dragi încă de la preselecţii. Sunt fresh, îţi aleg melodiile potrivite pentru ei. Mi-ar fi plăcut să nu ai atâtea emoţii, mă refer la solistul trupei, dar per total sunteţi o echipă extraordinară„, a spus Andra.

În continuare îmi place formula asta care mi se pare inedită. Îmi place aerul pe care îl degajă acest trio. E un aer proaspăt„, a spus şi Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENTCopiii de la „Clubul Sportiv Puma” au făcut senzaţie cu demonstraţia lor de taekwondo pe ritmuri de dans.

Mi-a plăcut foarte foarte mult. E prima oară când văd taekwondo pe muzică. Aţi fost diferiţi de toţi care au fost până acum„, a spus Andra.

Am avut sentimentul că v-aţi distrat şi asta şi trebuia să faceţi. A fost un cadou pe care îl meritaţi. Bravo„, a spus Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENTLa a treia semifinală a show-ului „Românii au Talent”, Mihaela Rădulescu şi-a făcut apariţia cu o schimbare spectaculoasă de look. Aceasta a ales să poarte o rochie lungă, elegantă, roşie, iar în ceea ce priveşte coafura, jurata şi-a făcut breton.

Telespectatorii sunt asteptati vineri, de la 20:30, sa-si sustina eroii si sa-si voteze favoritii pentru titlul de cel mai talentat roman, dar si pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro, numai la PRO TV.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Un alt concurent este cercetat pentru PORNOGRAFIE INFANTILĂ