ROMANII AU TALENT: Câştigătorii primei semifinale. Cine merge direct în FINALA „Romanii au Talent”

ROMANII AU TALENT. 12 dintre cei mai talentati concurenti din sezonul 4 s-au întrecut vineri seara în prima semifinală. Toţi au visat să meargă mai departe în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro. Doar trei au reuşit.  

RomaniaTV.net
11 apr. 2014, 21:58
ROMANII AU TALENT: Câştigătorii primei semifinale. Cine merge direct în FINALA „Romanii au Talent”

In urma voturilor publicului, primii trei concurenti care merg in marea finala de la „Romanii au Talent” sunt: Locul 1: Andrei Cerbu

Locul 2: Los Hermanos Dinamitas

Juriul a ales urmatorul finalist dintre urmatoarele doua locuri, pe care s-au clasat, in ordine ALEATORIE , Ricardo Massida si trupa de acrobatii Workout. Mihai Petre si Andi Moisescu au ales sa trimita mai departe trupa Workout, care merg direct in marea finala „Romanii au Talent”. (locul 3)

Ricardo Massida a fost nominalizat, in schimb, la Premiul pentru Originalitate.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 4. Ansamblul Crisul, Alla Moisei, Rodion Sucman, Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa de acrobatii Workout, Adina Gherasim, Ioan Bugnar, Riccardo Massida, Paul Lungu, ansamblul Cervona Kalena si RWBrothers au dat totul pentru a-i convinge pe cei de acasă că merită să ajungă în finala competiţiei Românii au talent.

UPDATE: Ultimii intraţi în scenă vineri seara au fost Los Hermanos Dinamitas, care au facut-o pe Andra sa-si exerseze spaniola în direct.

UPDATE: Trupa de acrobatii Workout a oferit o prestatie extrem de dificilă. „Sunteti in stare sa faceti spectacol, iar noi asta cautam”

UPDATE: Ricardo Massida, acrobatul din balon, i-a facut pe toti sa râdă cu gura pana la urechi. „Esti foarte haios, poti sa faci spectacol”.

 

UPDATE: Andrei Cerbu, chitaristul de 11 ani, a fascinat juriul şi spectatorii. Toata sala s-a ridicat in picioare dupa prestatia sa. „Te vreau în finală”, a spus Andra după prestaţia tânărului.  „Este talentat peste masura. Este talentul total”, a spus Andi.

UPDATE: Ioan Bugnar, acrobatul cu saxofon, a oferit cel mai jucaus moment de pana acum. 

UPDATE: Un moment de dans si bucurie. Ansamblul Cervona Kalena a facut sa vibreze scena de la Romanii au talent!

UPDATE: Rodion Sucman, un adevărat superman. A făcut o demonstraţie de forţă la Romanii au talent. A tras un TIR şi o maşină. Forta lui uluitoare i-a impresionat pe jurati: „A fost fantastic”.

UPDATE: Cristian Gog si Vlad Grigorescu au competitie. Paul Lungu a facut o demonstratie cu carti de joc si spera la un loc in marea finala.

UPDATE: Adina Gherasim vrea să cucerească publicul cu un dans la bară. „Ai fost foarte sexy în seara asta”, i-a spus Andra. „Nu a fost dans la bară, a fost o interpretare”, a replicat Andi. Adina Gherasim a oferit cel mai decent dans la bară. „O demonstratie de acrobatie si forta”.

 

UPDATE: RWBrothers a fascinat publicul cu un stil de dans aparte. Dacă Andrei i-a plcut numărul, Mihai Petre n-a fost prea încântat. 

„Cand dansati parca sunteti frati”, a fost părerea lui Andi.

UPDATE: Alla Moisei este a doua semifinalistă care speră cu cucerească publicul cu o reprezentaţie de contorsionism.

„Am vazut o demonstratie foarte frumoasa de talent si despre cum te poti sui singur in propriul cap”, i-a spus Andi.

„CEL MAI BUN NUMĂR DE CONTORSIONISM PE CARE L-AM AVUT LA ROMANII AU TALENT”, a spus Mihai Petre.

UPDATE: Primii care au intrat în scenă sunt cei trei membri ai Ansamblului Crisul. „În seara asta ati facut spectacol. Mi-a plăcut numărul vostru”, a spus Mihai Petre. 

„Numai cei talentati reuşesc să treaca prin criza dansand”, a spus Andi.

„Dacă vă daţi nadrăgii jos cred că e vai de pielea voastră”, le-a spus Andra.

Numai trei din cei doisprezece semifinalisti vor intra in marea finala a competitiei talentelor. Publicul de acasa îşi va alege preferatii prin vot, iar primii doi din clasament vor merge direct in ultima etapa. Cel de-al treilea semifinalist va fi ales de catre Andra, Mihai si Andi dintre ocupantii locurilor trei si patru.