ROMÂNII AU TALENT. Cine merge în finala show-ului

ROMÂNII AU TALENT, 15 MAI. Vineri a avut loc a doua semifinală a show-ului de talente de la Pro TV, în urma căruia s-au stabilit încă trei finalişti

RomaniaTV.net
15 mai 2015, 21:51

ROMÂNII AU TALENT. Al doilea show live al noului sezon Romanii au talent a fost unul spectaculos. Pe scena s-au desfasurat momentele incendiare, sustinute de 12 semifinalisti talentati si dornici sa convingă juriul şi publicul că merită să ajungă în finală.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Gimnasta făcută GRASĂ de Mihaela Rădulescu, din nou faţă în faţă cu diva. Cum arată acum

Seara a fost condimentata de comentariile si reactiile incredibile ale celor patru jurati – Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis – si ale celor doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos. Andra a cantat pe scena talentelor cea mai noua melodie a sa, „Falava”.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT LIVE VIDEO. Mihaela Rădulescu, înţepată de Andi Moisescu: Nu vreau să-i stric CĂSNICIA…

Publicul i-a trimis direct in FINALA ROMÂNII AU TALENT pe Bianca Costiug si The Beat, iar al treilea finalist ar fi trebuit să fie desemnat de juriu, dintre Alexandru Moraru şi Cosmin Cioca.

Cum juraţii Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis nu au putut ajunge la un acord, tot publicul a decis şi al şaselea finalist din primele două semifinale: Alexandru Moraru.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT la pieptul Mihaelei Rădulescu. Doi concurenţi, băgaţi în extaz de divă FOTO

ROMÂNII AU TALENT. După prima semifinală, publicul i-a trimis direct in FINALA „Romanii au talent” pe Ion Barbu si Traian Constantin.

Juriul a avut si el o misiune grea, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist al serii dintre Nicoleta Iancu si Oana Zara şi a trimis-o în finală pe cea de-a doua.

Nicoleta Iancu a ajuns şi ea, totuşi, în finală, după ce Traian Constantin a fost eliminat pentru încălcarea clauzelor contractuale. Ulterior a ieşit la iveală faptul că Traian Constantin, devenit profesor de pian după ce a crescut în orfelinat, este cercetat pentru acuzaţii de pedofilie.

Citeşte şi Pianistul ORFAN de la ROMÂNII AU TALENT, experienţă sexuală cu un băiat de 10 ani