ROMÂNII AU TALENT. Gimnasta făcută GRASĂ de Mihaela Rădulescu, din nou faţă în faţă cu diva. Cum arată acum

ROMÂNII AU TALENT. Vineri, 15 mai, are loc a doua semifinală a show-ului Românii au talent, de la Pro TV.

RomaniaTV.net
15 mai 2015, 18:09

ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Radulescu va fi, din nou, fata in fata cu tanara pe care a facut-o grasa la preselectii. Gimnasta Crina Catinean va avea de aceasta data mii de sustinatori, dupa ce comunitatile de supraponderali au anunţat că vor avea reprezentanţi în public.

ROMÂNII AU TALENT, 15 MAI. Crina Catinean, pustoaica de 14 ani care a avut parte de un moment neplacut la preselectii, ar trebui să se prezinte cu cinci kilograme mai slabă la semifinala de vineri, aşa cum i-a cerut Mihaela Rădulescu pentru a o trece mai departe.

Cu câteva ore înainte de show, Crina a scris pe contul sau de socializare ca are emotii extrem de mari si ca se pregateste intens.

„La repetitii am evoluat foarte bine si speram sa fie la fel si in seara asta. Romanii au talent este, pentru noi, o mare realizare, care speram ca nu se va termina aici. Pentru semifinala am pregatit un numar spectaculos. Avem emotii, dar sunt constructive, iar atunci cand vom urca pe scena vor disparea cu siguranta!”, au spus fetele de la Diamond Duo, înainte de evoluţia din semifinale.

ROMÂNII AU TALENT. Bianca Costiug: „Nu pot sa spun ca am emotii, doar cele putine si constructive. Imi doresc ca cei de acasa sa inteleaga ce inseamna tribal fusion si ceea ce inteleg eu prin acest dans! Le transmit sa ma voteze numai daca au simtit ce am simtit eu pe scena si daca le-am transmis mesajul acestui dans”.

ROMÂNII AU TALENT. Asociatia Pe Picioroange: „Avem emotii, evident, pentru ca, de data asta este live! Preselectiile Romanii au talent au fost primul concurs la care am participat si ne-am intors acasa victoriosi, cu o medalie. Acum, fiind live, e totul diferit, greselile nu mai pot fi reparate! Noi ne gandim si mergem pe principiul ca „acum” si „aici” trebuie sa ne concentram 100%, pt ca acestea pot fi cele mai importante minute din viata noastra! Daca oamenilor o sa le placa ceea ce facem si o sa constientizeze cat de reu e sa pregatesti un astfel de moment, ii invitam sa ne voteze!”.

ROMÂNII AU TALENT. The Beat: „Romanii au talent reprezinta o experienta pe care nu o vom uita niciodata! La repetitii ne-am simtit ca niste staruri rock si speram sa avem aceeasi evolutie si pe scena, in seara aceasta. Ne dorim sa ne voteze telespectatorii, pentru a le putea aduce, in continuare, muzica in suflete!”.

ROMÂNII AU TALENT. Lightwave Theatre: „Ne simtim foarte bine aici, suntem increzatori si ne bucuram ca am avut ocazia sa repetam alaturi de o echipa profesionista. Momentul din seara asta il facem in premiera, are o tehnica noua si am ales sa il aducem, pentru prima data, la Romanii au talent. Speram sa le placa si telespectatorilor si sa ne voteze”.

ROMÂNII AU TALENT. Alexandru Moraru: „La repetitii a fost putin obositor, dar rezultatul va fi unul spectaculos! Sper sa fie totul bine in seara asta, sa-mi sune bine vocea si imi doresc foarte mult ca cei de acasa sa ma voteze, deoarece finala reprezinta un alt nivel, mult mai greu, iar mie imi place sa trec prin „greutati”. Din fiecare provocare invat ceva nou si capat experienta”.

ROMÂNII AU TALENT. Cosmin Cioca: „Am asteptari foarte mari! Fac lucrul asta din pasiune, muzica imi curge prin vene si fara ea nu pot trai! In seara aceasta, am nevoie de voturile telespectatorilor pentru a-mi continua visul”.

ROMÂNII AU TALENT. Bogdan Panaite: „Oamenii sa se astepte la un show mare, in care voi transmite multa energie, un mesaj profund asupra ideii de a fi om, cu un moment de freestyle cu care sper sa ii fac pe cei de acasa sa se simta alaturi de mine. In ceea ce tine de voturi, daca ei simt emotie si un vibe pozitiv, sa ma voteze, ajutandu-ma, astfel, sa reusesc ca in finala sa arat 100% din ceea ce pot”.

ROMÂNII AU TALENT. Catalin Cazan: „Acum n-am emotii. Daca mi-as mentine starea de spirit pe care o am acum, cred ca diseara as zbura pe scena! Ii rog pe toti cei carora le va placea momentul meu din seara asta sa ma voteze!”.

ROMÂNII AU TALENT. George Bonea: „N-am emotii. Am pregatit un moment de stand-up si ma astept sa ma fac de ras, in sensul bun, bineinteles! Fiind un concurs, e logic ca vreau sa ma voteze lumea. Promit promisiuni!”.

ROMÂNII AU TALENT. Estera & Rebeca Tchatchoua: „Pentru show-ul din seara asta, am pregatit o piesa care speram sa ii emotioneze pe cei de acasa. Avem putine emotii, dar speram ca o sa iasa totul bine! Daca telespectatorilor le va placea momentul nostru, speram sa ne sustina cu voturile lor”.

ROMÂNII AU TALENT. Siko & Rico: „Avem pregatit ceva special, inspirat din viata de zi cu zi a unui muncitor si o sa parodiem momentul pe o melodie cunoscuta si, cu siguranta, o sa va surprindem! In seara asta, le dedicam numarul nostru Andrei, Mihaelei si tuturor telespectatorilor. In cazul in care aveti impulsuri pe telefon si v-a placut momentul nostru, asteptam voturile voastre!”.