ROMANII AU TALENT. Juraţii l-au trimis direct în SEMIFINALE. Nimeni nu se aştepta la asta din partea lui

ROMANII AU TALENT. Vineri, 27 martie, are loc a treia ediţie a show-ului "Românii au talent", din al cincilea sezon.

27 mart. 2015, 21:20

ROMANII AU TALENT. Călin Marius, un sondor în vârstă de 25 de ani, este concurentul ediţiei cu numărul trei care a fost trimis de Mihaela Rădulescu direct în Semifinale. Nimeni nu se aştepta ca el să aibă un asemenea talent, când acesta a intrat în scenă.

Îmbrăcat extrem de sexy, toţi se aşteptau să vadă un număr de striptease, însă concurentul i-a uimit pe juraţi cu vocea sa deosebită.

Mihaela tocmai te-a trimis în Semifinală. Mi s-a făcut pielea de găină. Nu mai avem ce să jurizăm, este deja în Semifinală„, a spus Andra.

ROMANII AU TALENT. Cristina, sub pseudonimul „Krispy”, un model de numai 20 de ani, a lăsat atât publicul, cât şi juriul fără aer atunci când a intrat în scenă. Tânăra concurentă a realizat un dans incendiar la bară.

Krispy, am sesizat o tehnică de lucru la această bară, ai forţă, dar nu cred că ai la bază niciun fel de gimnastică sau balet„, a spus Mihaela Rădulescu.

Am aflat că e posibil ca acest sport să devină olimpic. Are patru de „DA” şi merge în etapa următoare. Bravo Krispy„, a spus Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT. Sergiu Mirzenco, un atlet în vârstă de 30 de ani, i-a uimit pe juraţi cu puterea sa. El a îndoit cuie şi tigăi şi a rupt un lanţ gros cu puterea gâtului. Concurentul a primit patru de „DA”.

De oameni hotărâţi avem nevoie. Bravo, Sergiu„, a spus Andi Moisescu.

Nu de nervi şi nici de frica ta o să spun şi eu da„, a spus Mihaela Rădulescu.

ROMANII AU TALENT. Bianca Costiug, o elevă de doar 17 ani, a fost prima concurentă a ediţiei a treia care a reuşit să primească patru de „DA”. Nu i-a fost însă foarte greu, deoarece juraţii au adorat-o imediat ce a intrat în scenă.

Tânăra a prezentat un număr de belly dance.

Măria Sa, Ştefan, cu siguranţă a vrut să câştige războiul cu turcii ca să facă rost de turcoice. Foarte frumos dansul„,a  spus Bebe Cotimanis.

Sunt fascinată de faţa ta atât de frumoasă. Este primul dans care-mi place cu adevărat„, a spus Mihaela Rădulescu.

Tu eşti şi frumoasă şi talentată şi ai o atitudine de învingătoare. Bravo. Abia aştept să te mai văd dansând„, a spus Andra.

Ai nişte ochi care curentează. Foloseşte acest atu al tău care te diferenţiază„, a spus Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT. A inceput cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, iar gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au revenit plini de voie buna si talent pentru a inveseli serile de vineri ale telespectatorilor. 

Primele doua editii ale celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii au fost vizionate de milioane de telespectatori, care au facut cunostinta cu aspirantii la titlul de erou national.

Numerele primilor concurenti i-au emotionat pe jurati si pe cei aflati in sala, au starnit comentarii savuroase sau au produs hohote de ras. Reactiile, la fel ca si talentele prezentate pe scena, au fost diverse si au facut deliciul publicului care a aplaudat indelung, a ras sau a plans impreuna cu juriul format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis.

ROMANII AU TALENT LIVE: Spectacolul revine vineri la PRO TV, de la 20:30, in cea de-a treia editie a noului sezon Romanii au talent. Cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, cat si cea pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro, continua maine seara cu noi momente surprinzatoare.

Vineri vom face cunostinta cu concurentul care are un obicei mai putin obisnuit si mananca la micul dejun… soparle, dar si cu prestatia care a isterizat sala si l-a facut pe unul dintre jurati sa spuna: Aceasta sala este prea mica! Aveti nevoie de un stadion, acolo veti ajunge!

ROMANII AU TALENT LIVE: Smiley si Pavel Bartos isi vor testa limitele in cea de-a treia editie Romanii au talent si isi vor arata calitatile de acrobati. Demonstratia se va incheia cu un mic accident al lui Pavel, in urma caruia isi va pierde partial dantura. Momentul va fi unul plin de umor, iar reactiile publicului si ale juratilor vor fi pe masura.

Cei mai talentati, autentici si surprinzatori romani, momente pline de emotie, senzualitate, pasiune si umor ne vor impresiona si de aceasta data in cea de-a treia editie a celui mai iubit show de divertisment din Romania.

Editia a treia a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent se anunta a fi una care va avea toate ingredientele unei seri perfecte de vineri! Telespectatorii sunt asteptati maine, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!