ROMANII AU TALENT LIVE. Premieră în istoria show-ului. Smiley şi Bartoş au trimis o concurentă direct în FINALĂ VIDEO

ROMÂNII AU TALENT LIVE. Prima semifinală "Românii au talent", ce a avut loc în Vinerea Mare, a debutat cu o surpriză de proporţii. Pavel Bartoş şi Smiley au fost protagoniştii unei premiere şi au apăsat butonul auriu Super Golden Buzz, care a trimis o concurentă de la preselecţii direct în finala Românii au talent.

RomaniaTV.net
29 apr. 2016, 19:27

Laura Bretan este concurenta care i-a impresionat cel mai tare pe cei doi prezentatori ai show-ului Românii au talent în timpul preselecţiilor. Puştoaica a impresionat cu vocea ei întreaga ţară şi a ridicat tot juriul în picioare, iar Smiley şi Pavel Bartoş au vrut-o direct în finală, alături de ceilalţi 15 concurenţi care vor fi alesi prin votul publicului şi de cei patru juraţi, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra şi Florin Călinescu.

Laura Bretan se află la Chicago, unde a primit vestea prin Skype. „Mulţumesc foarte mult. Mă simt fericită şi sunt foarte surprinsă”, a spus emoţionată concurenta.

Necunoscută pentru telespectatorii PRO TV, Laura este vedetă peste Ocean. Oportunități artistice a avut cu carul în SUA, evident, datorită vocii excepționale, nefirești pentru vârsta ei. A cântat imnul național pe stadion pentru faimoșii Chicago White Sox, a câștigat competiții peste competiții intrând în galeria vocilor prodigioase și a fost invitată la show-uri mari de televiziune la posturi precum CBS sau ABC, cât nu fac alți artiști într-o viață.

Încurajată de bunicul care nu a mai apucat să o vadă pe scenă, Laura s-a prezentat în chip de necunoscută la preselecțiile „Românii au talent” și a reușit, cu vocea ei și piesa „O mio bambbino caro” să scalde în lacrimi juriul, publicul și telespectatorii.

Iată aici momentul Laurei Bretan de la preselecţiile Românii au talent