ROMÂNII AU TALENT LIVE VIDEO. Mihaela Rădulescu, înţepată de Andi Moisescu: Nu vreau să-i stric CĂSNICIA…

ROMÂNII AU TALENT LIVE VIDEO. Şi la semifinala de vineri seară toţi ochii au fost aţintiţi tot asupra Mihaelei Rădulescu, mulţi aşteptând să vadă dacă mai dă naştere vreunui scandal. "Diva de la Monte Carlo", unul dintre cei mai critici juraţi ai show-ului de la Pro TV, a fost "înţepată" chiar de Andi Moisescu, care chiar pare să fi dat de gol planurile fostei soţii a lui Ştefan Bănică şi Elan Schwartzenberg.

RomaniaTV.net
15 mai 2015, 18:57
ROMÂNII AU TALENT LIVE VIDEO. Mihaela Rădulescu, înţepată de Andi Moisescu: Nu vreau să-i stric CĂSNICIA…

ROMÂNII AU TALENT. După semifinala de vineri a show-ului Românii au talent s-ar putea spune că pentru Mihaela Rădulescu bat clopote de nuntă. Cel puţin aşa a dat de înţeles Andi Moisescu, care a vorbit despre o viitoare căsnicie între „diva de la Monaco” şi iubitul ei austriac Felix Baumgartner. Interesant este şi că Mihaela Rădulescu nu a comentat în niciun fel afirmaţia, ci doar a zâmbit complice.

ROMÂNII AU TALENT. În timp ce juriza presataţia unor concurenţi din semifinala 2 de la Românii au talent, Andi Moisescu a făcut următorul comentariu: „Nu vreau să îi stric viitoarea căsnicie a Mihaelei, dar după părerea mea, cât mă pricep eu la circ, locul tău este la Monte Carlo”.

Mihaela Rădulescu a mai fost căsătorită de 3 ori: cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică jr. şi Elan Schwartzenberg. Cu acesta din urmă, vedeta are şi un fiu, Ayan. După divorţul de omul de afaceri, Mihaela Rădulescu a avut o relaţie de mai mulţi ani cu Dani Oţil, de care s-a despărţit, însă, în 2014, când a început şi relaţia cu austriacul Felix Baumgartner.