ROMÂNII AU TALENT. Magicianul care i-a ÎNGROZIT pe Andra şi Bartoş. Mihai Petre şi-a luat tălpăşiţa VIDEO

ROMÂNII AU TALENT 2014. Numerele de magie nu au lipsit nici de la ediţia de vineri, 4 aprilie, a show-ului Românii au Talent. Un tânăr de 19 ani, Alexandru Satâru, a reuşit să-i înspăimânte de-a dreptul pe Andra şi pe Pavel Bartoş, în momentul în care şi-a schimbat culoarea ochilor.

RomaniaTV.net
04 apr. 2014, 19:27

ROMÂNII AU TALENT. Alexandru Satâru a intrat înscenă foarte hotărât să impresioneze şi prin talent, nu doar prin statura sa impunătoare, şi a reuşit să o facă cu vârf şi îndesat.

Pe lângă trucuri aparent banale, pentru care l-a luat ca asistent de ocazie pe Mihai Petre, Alexandru a oferit un moment de-a dreptul impresionant: el şi-a schimbat culoarea ochilor din căprui în ALB, reuşind să-i înfioare pe juraţi, dar şi pe prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş.

VEZI VIDEO AICI

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Un puşti de 14 ani l-a impresionat pe Mihai Petre. Tatăl său a izbucnit în LACRIMI

„El e un personaj”, a apreciat Mihai Petre, iar magicianul a fost trecut de juriu în următoarea etapă.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Doi economişti merg direct în semifinale. Vezi cum i-au ULUIT pe juraţi

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Fachiri, magicieni, dansatori din buric, corporatisti cu veleitati de muzicieni, numere de acrobatie, publicul le va vedea pe toate in aceasta ultima editie a preselectiilor „Romanii au talent” din sezonul al patrulea al competitiei.

Mihai se va reintalni cu vechii sai “prieteni” de la circul Bellucci, care i-au “condimentat” din plin verile petrecute la “Serviti, va rog”, sub supravegherea lui Nea’ Marin.

Pe scena, direct in camasa de forta, un tânăr va incerca sa ii calce pe urme celebrului iluzionist Houdini. Intrat de bunavoie intr-o camasa de forta si lasat sa atarne cu capul in jos, concurentul va face tot posibilul sa evadeze din capcana. Ramane de vazut daca Houdini in varianta romaneasca va reusi sa isi duca la bun sfarsit numarul.

Potrivit stirileprotv.ro, vinerea aceasta, juratii se vor delecta cu un moment special. Unul dintre concurenti va veni pe scena sa gateasca pentru Andra, Andi si Mihai Petre, insa modul in care va alege sa o faca este unul inedit.

ROMÂNII AU TALENT 2014. Săptămâna trecută, ediţie de vineri seara a adus în faţa juraţilor o nouă bombă sexy. Dupa Larisa Bercea, concurenta care a facut senzatie la bara in cel de-al doilea sezon „Romanii au talent”, a venit randul unei noi tinere sa se faca remarcata. Blonda, sexy si intr-o forma de zile mari – asa s-a prezentat pe scena competitiei concurenta care a lasat fara cuvinte pe toti barbatii din sala.

Citeşte şi: Dansatoarea la bară de la ROMÂNII AU TALENT vorbeşte despre iubire. Vezi dacă există vreun bărbat în viaţa ei

Adina Gherasim, frumoasa blondă care a făcut milioane de bărbaţi să suspine la dansul ei senzual de la „Românii au talent”, mărturiseşte că deşi această meserie o face fericită, alta este marea ei mâhnire.

Citeşte şi: Dansatoarea la bară de la ROMÂNII AU TALENT vorbeşte despre iubire. Vezi dacă există vreun bărbat în viaţa ei