ROMANII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, reacţie incredibilă către un acrobat

ROMANII AU TALENT. Mihaela Rădulescu nu s-a abţinut nici de adata aceasta să se adreseze cu subînţeles concurenților de gen masculin de la ROMANII AU TALENT.

26 feb. 2016, 19:09

ROMANII AU TALENT. Un concurent din Republica Moldova i-a provocat Mihaelei Rădulescu exclamații insinuante: „Exact ce mi-a recomandat doctorul! Adevărul e că îmi trebuie unul din asta mai echilibrat, căci unul care sare pe toate alea am bifat”, a spus Mihaela Rădulescu în emisunea din această seară.

CITEŞTE ŞI ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, apariţie uluitoare la ROMÂNII AU TALENT. FOTO

ROMANII AU TALENT. În timpul acrobațiilor moldoveanului, Pavel Bartoș s-a adresat doamnelor din juriu: „Respiră, Mihaela, respiră! Andra, respiră și tu!”.

ROMANII AU TALENT. Numărul nu a fost perfect, dar Mihaela Rădulescu a spus că nu-i poate găsi vreun defect concurentului: „A fost un cadou frumos, plăcut ochiului și sufletului. Ție, să-ți găsesc vreun defect, aș fi nebună! Eu sunt o femeie foarte casnică, mă gândesc cum dai tu cu aspiratorul, cum spargi o ceapă. Mă gândesc câte am putea face noi împreună acasă”.

ROMANII AU TALENT. Diva, care i-a acordat votul pentru etapa următoare, la fel ca ceilalţi trei juraţi, a mărturisit că tânărul i-a adus aminte de… Dani. „Am crezut că e Dani prima dată. Eşti visul meu, ai pantaloni roţii, te dai cu motorul, te dai peste cap”, a spus jurata, cu zâmbetul pe buze.