ROMÂNII AU TALENT. Mihai Petre, lovit de un concurent! „Îl rup cu bătaia!”

ROMÂNII AU TALENT: Daca pana acum cei nemultumiti de deciziile celor trei jurati de la “Romanii au talent” s-au limitat la a face scandal, in acest sezon Mihai Petre a fost la un pas sa fie luat la bataie de unul dintre concurenti.

19 mart. 2014, 16:10
ROMÂNII AU TALENT. Mihai Petre, lovit de un concurent! „Îl rup cu bătaia!”

ROMÂNII AU TALENT: La preselectiile de la Timisoara ale celui de-al patrulea sezon al show-ului „Romanii au talent”, in fata juriului s-a prezentat Fernando de la Caransebes, adevaratul, nu personajul interpretat de Mihai Bendeac. Suparat ca Mihai Petre i-a intrerupt prestatia, dandu-i „X”, concurentul i-a aruncat cu microfonul in cap.

„M-a enervat ca m-a intrerupt din cantat. Alesesem o piesa din Banat, cum ii place Andrei, insa Mihai Petre m-a intrerupt si mi-a dat X. Atunci m-am enervat si m-am dus la el. Am luat microfonul si l-am aruncat spre el. A ramas fara replica. I-am sters varful nasului, doar. A avut mare noroc, dar cred ca s-a speriat rau de tot.

ROMÂNII AU TALENT: Dupa aia am plecat, n-am mai asteptat sa vad ce zic ceilalti din juriu. Oricum nu ma mai interesa, eu imi facusem treaba. Au venit reporterii de la PRO TV dupa mine, sa ma intrebe de ce l-am atacat si le-am spus si lor – daca-l prind pe Mihai Petre, il rup cu bataia. Sa invete muzica, la fel ca Andra, si dupa aia mai stam de vorba”, a declarat concurentul, citat de wowbiz.ro.

Dar, desi momentul a fost unul foarte tensionant, producatorii nici nu au intrerupt filmarile si nici nu au chemat paza. „Nu mi-a fost frica nici un moment, am stiut ce fac. Aveam vreo sapte baieti cu mine, le bateam toata paza, daca se punea problema”, a mai spus Frenando.