ROMÂNII AU TALENT, prima ediţie cu momente tensionante. O concurentă cu o frumuseţe răpitoare, dans pe sârmă

"ROMÂNII AU TALENT" începe vineri seara. Prima ediţie "Românii au talent" le va oferi telespectatorilor un spectacol memorabil, plin de aplauze, lacrimi de bucurie, umor de calitate, emoţie, culoare, trăiri intense, graţie, pasiune, foarte mult talent autentic, premiere şi momente care îi vor face să vibreze şi îi vor umple de energie. Nu vor lipsi nici momentele care vor stârni hohote de râs.

17 feb. 2017, 08:18
ROMÂNII AU TALENT, prima ediţie cu momente tensionante. O concurentă cu o frumuseţe răpitoare, dans pe sârmă

ROMÂNII AU TALENT. Românii vor urmari in prima editie concurenti incredibili. Vineri, vom vedea primul golden buzz al acestui sezon! Un moment in care publicul si cei patru jurati vor avea lacrimi in ochi si se vor ridica pentru a aplauda indelung un talent incredibil, un talent autentic. Va fi un numar magic, cu o fericire de nedescris, unul dintre cele mai pline de trairi momente de la Romanii au talent, in care intreaga sala va striga: „Golden buzz, golden buzz, golden buzz!!!”.

Muzica va depasi orice granita si orice asteptare si ii va face pe toti cei din sala sa aplaude frenetic, iar pielea de gaina va deveni de aceasta data „clasica”.

Potrivit romaniiautalent.protv.ro, dansul nu va lipsi din prima editie Romanii au talent, dar va fi prezentat de aceasta data intr-un mod plin de profunzime si traire. Un concurent cu o poveste extrem de emotionanta si trista va reusi sa creeze un moment impresionant, lasand juriul cu lacrimi in ochi.

Vineri seara va avea loc şi o premieră. Un dans inedit pe role ii va tine in suspans pe jurati, dar si pe Smiley si Pavel. Concurentii vor face un spectacol inimaginabil pe scena, vor transmite foarte multa bucurie, pofta de viata si vor demonstra ca sunt adevarati artisti.

Tot în prima ediţie va exista şi un moment spectaculos cu baloane de sapun, un show complet cu magie, umor si foarte multa culoare.

O concurenta cu o frumusete rapitoare va aduce pe scena un numar plin de suspans, senzualitate, pasiune, gratie, dar si forta si le va taia tuturor respiratia in momentul in care va incepe sa… danseze pe sarma.

Vezi si: Românii au talent. Mihaela Rădulescu, război total cu PROTV. „Mă duc în jos. Sunt obişnuită cu o anumită cotă….” VIDEO