ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4. Iluzionism în CĂMAŞĂ DE FORŢĂ şi momente tensionante pentru Mihai Petre

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4. Vinerea aceasta, 4 aprilie, "Românii au talent" încheie preselecţiile din acest sezon cu o ultimă serie de concurenţi dornici să devină "eroii" întregii ţări.

RomaniaTV.net
04 apr. 2014, 10:18

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Fachiri, magicieni, dansatori din buric, corporatisti cu veleitati de muzicieni, numere de acrobatie, publicul le va vedea pe toate in aceasta ultima editie a preselectiilor „Romanii au talent” din sezonul al patrulea al competitiei.

Mihai se va reintalni cu vechii sai “prieteni” de la circul Bellucci, care i-au “condimentat” din plin verile petrecute la “Serviti, va rog”, sub supravegherea lui Nea’ Marin.

Pe scena, direct in camasa de forta, un tânăr va incerca sa ii calce pe urme celebrului iluzionist Houdini. Intrat de bunavoie intr-o camasa de forta si lasat sa atarne cu capul in jos, concurentul va face tot posibilul sa evadeze din capcana. Ramane de vazut daca Houdini in varianta romaneasca va reusi sa isi duca la bun sfarsit numarul.

Potrivit stirileprotv.ro, vinerea aceasta, juratii se vor delecta cu un moment special. Unul dintre concurenti va veni pe scena sa gateasca pentru Andra, Andi si Mihai Petre, insa modul in care va alege sa o faca este unul inedit.

ROMÂNII AU TALENT 2014. Săptămâna trecută, ediţie de vineri seara a adus în faţa juraţilor o nouă bombă sexy. Dupa Larisa Bercea, concurenta care a facut senzatie la bara in cel de-al doilea sezon „Romanii au talent”, a venit randul unei noi tinere sa se faca remarcata. Blonda, sexy si intr-o forma de zile mari – asa s-a prezentat pe scena competitiei concurenta care a lasat fara cuvinte pe toti barbatii din sala.

Citeşte şi: Dansatoarea la bară de la ROMÂNII AU TALENT vorbeşte despre iubire. Vezi dacă există vreun bărbat în viaţa ei

Adina Gherasim, frumoasa blondă care a făcut milioane de bărbaţi să suspine la dansul ei senzual de la „Românii au talent”, mărturiseşte că deşi această meserie o face fericită, alta este marea ei mâhnire.

Citeşte şi: Dansatoarea la bară de la ROMÂNII AU TALENT vorbeşte despre iubire. Vezi dacă există vreun bărbat în viaţa ei